Skip to main content

Честит рожден ден, Blake Lively!

Всичко започва, когато родителите ѝ не искат да я оставят сама с бавачка у дома. Вместо това взимат дъщеря си със себе си на работа. И като казваме работа, имаме предвид преподаване на актьорско майсторство. И като казваме дъщеря, имаме предвид Blake Lively.

"Alexander McQueen: Savage Beauty" Costume Institute Gala At The Metropolitan Museum Of Art - Arrivals

Тя редовно е на първите редици по време на седмицата на модата в Ню Йорк, участва в кампания на Chanel, придружава Karl Lagerfeld на Met Ball церемонията през 2011 г. и е лице на аромат на Gucci през 2012 г.

За да отбележим подобаващо рождената дата на актрисата, решихме да съберем на едно място някой от най-ключовите визии на тази стилна икона!

BlakeLively_Oldschool

Без съмнение всички обичаме пастелни нюанси. Blake също залага на тях още през далечната 2005 г. за церемонията по връчване на наградите Teens Choice Awards. Само две години по-късно, през 2007 г., ерата на бляскавата госпожица Serena van der Woodsen започва!

GossipGirl

Gossip Girl е перфектният трамплин за мис Lively, която играе ролята на (малко) разглезена тийн кралица, живееща в страхотен апартамент в Манхатън и притежаваща всичко – скъпи бижута, парти дух, шикозни рокли и какво ли още не.

"The Shallows" Photocall - The 69th Annual Cannes Film Festival

За всички нас е повече от приятна изненада, че тези модни познания светкавично се пренасят от телевизионния сериал в истинския живот. Още докато е бременна с първото си дете, James, Blake Lively доказва, че дори и в този момент от живота си може да демонстрира перфектен аутфит. Сега, докато чака второто си дете, актрисата продължава да ни смайва с безупречна визия.

<> on May 11, 2016 in Cannes, France.

От цветни аксесоари до женствени рокли – разгледайте нашата галерия и се насладете на модния нюх на звездата.

Честит рожден ден, Blake Lively!


Credits: Getty Images