Skip to main content

Откраднете визията на Красимира и Нина от "Гласът на България"

Вчера беше четвъртият от концертите на живо в "Гласът на България". За пореден път останахме впечатлени от шоуто, което ни бяха спретнали участниците. Вниманието ни този път приковаха две дами, които се справиха чудесно на сцената - Красимира и Нина. И тъй като визиите им са доста силни, решихме да ви представим два по-модерни варианта на тези толкова дръзки и различни тоалета.

Градска Дита Фон Тийз - откраднете визията на Красимира

източник снимка: http://glasatnabulgaria.btv.bg, фотограф: Жоро Манолов

За да изглеждате като прелъстителната Дита, не е нужно много. Изберете къса рокля с ефектни детайли като пера и камъни. Нека чантата бъде малка, стилна и дори леко винтидж. Не забравяйте за високите обувки и ръкавиците, които са ключови за тази визия. Добавете колие тип яка, за да придадете по-съвременен вид на цялостния тоалет.

Рокля GUESS by Marciano, сандали George Rech, ръкавици Kenzo, яка Maiocci, чанта Menbur - всичко от fashiondays.bg

Teen spirirt - откраднете визията на Нина

Смел, бунтарски и запомнящ се - това е пънк-рок стилът. За него е характерно присъствието на кожени елементи в цялостната визия - ботуши, гривна или гердан. Нашето предложение се състой от къса пола на каре, която силно напомня на полите, с които са мажоретките в клипа към песента на Nirvana - "Smells like teen spirit",  черни кожени ботуши и топ на райета. Не пренебрегвайте аксесоарите - дебела кожена гривна и черен мрежест чорапогащник допълнително ще подсилят визията.

източник снимка: http://glasatnabulgaria.btv.bg, фотограф: Жоро Манолов

Топ Maison Scotch, ботуши Diesel, гривна Diesel, пола  Benetton - всичко от fashiondays.bg