Skip to main content

THE WINTER IS COMING: В КАДИФЕ!

Кадифето завладяващо ''обгърна'' модния свят и светкавично се превърна в една от най-следваните тенденции за сезон Есен/Зима 2016. И докато модните експерти по света обсъждаха колко популярни ще бъдат кадифените боти през идните месеци, меката кадифена треска се прехвърли за отрицателно време към секциите с гащеризони, сукмани, блейзъри и дори при бельото.

кадифе111

Може би си мислите, че вече сме достигнали кадифения пик, но не! Тази тенденция определено не показва признаци на забавяне в скоро време. Никой и нищо не са имунизирани за кадифето. Затова ви съветваме да се запасите с достатъчно количество кадифен антураж, и така чак до пролетта!

Междувременно сме ви подготвили няколко съвета как да се потопите в заразителния плен на кадифето с лекота и удоволствие.

Повече лукс!

кадифе987

кадифе1Pennyblack // Zee Lane Collection // Zee Lane 

Неслучайно кадифето и до днес се възприема от мнозина като платът на буржоазията. Факт е, че в миналото, именно кралските особи били най-големите почитатели на кадифените дрехи и пелерини, благодарение на което се носи и благородната слава на пурпурното кадифе. Е, може и да не е пурпурно, но заложите ли на кадифе, визията ви на мига ще бъде преобразена, излъчвайки лукс, изисканост и магнетичност.

С внимание и удоволствие

кадифе35678

кадифе 6Versace Jeans // Ichi 

Като всяка пленяваща материя, кадифето изисква внимателно отношение, което ще ви се отплати стократно. Всъщност кадифето е изградено от множество копринени конци, които придават дълбочина на цвета и невероятен отблясък. Не прекалявайте с натрупването на прекалено много различни десени и кадифени текстури. Търсения впечатляваш ефект от кадифената магия се получава лесно и с много малко, стига наистина да харесвате тази материя ида се чувствате добре, носейки я.

Ярко и забележимо

кадифе1768

кадифе2Синя кадифена рокля Zee Lane Collection

Луксозни марки като Valentino, Sonia Rykiel и Erdem са само една прашинка от масата големи имена в модната индустрия, които преразгледаха цветните нюанси, освежавайки палитрата с искрящо светло жълто, синьо и розово. Експериментирайте!

All day! All night!

кадифе1567

кадифе9Pennyblack // Liu Jo

„Кадифето предразполага най-вече за вечерно облекло“. Абсолютен мит!Кадифето може да се включи във всекидневната ви визия без никакъв проблем, било то чрез стилни панталони с права кройка или равни спортни обувки, които да прибавите към аутфита си за градска разходка. Кадифето излъчва точно това, което и вие самите излъчвате. Ако сте уверени в себе си, кадифеният избор никога няма да бъде грешно решение – нито през деня, нито през нощта.

Кадифена стъпка

кадифе4Тъмновиолетови обувки без връзки Steve Madden

Въпреки че кадифената мания се проявява на всички фронтове, несъмнено една от любимите ни „заразени“ модни зони е тази на обувките. Тази кадифена демонстрация носи духа на уличния стил, съчетан с доза изтънченост и дори ексцентричност.

Класиката си е класика

кадифе123

кадифе11Liu Jo // Vero Moda // Pennyblack

Кадифеното сако е наистина вечно! То успява да се впише страхотно както в по-строга и официална атмосфера, така и да предаде елегантен почерк и на най-скучната визия. Подобно модно разчупване може да постигнете и като замените традиционния блейзър с такъв от кадифе или връхна дреха в модерния кимоно стил.

Заразете се с кадифената мания с още предложения ТУК.


Credits: GettyImages