Skip to main content

Най-доброто от STREET STYLE вдъхновенията

Седмиците на модата приключиха, но приповдигнатото чувство, че сме захранили сетивата си с толкова красота и нови тенденции все още не ни е напуснало. Станахме свидетели на толкова много Мода – не само по подиумите, но и по улицата. Да, защото през последните няколко години street style вдъхновението се превърна във важен и незаобиколим фактор в модата, така че няма как да не го приемаме съвсем сериозно.

Видяхме най-актуалните тенденции по улицата, носени от любимите ни street style звезди (точно така, такива съществуват съвсем не на шега!) и вече обмисляме да опитаме някоя от тях на собствен гръб. Буквално!

Разходихме ви (поне виртуално) през едни от най-екстравагантните колекции на 2016 и запазихме най-хубавото за десерт: най-добре облечените знаменитости, модни блогъри, редактори и модели. Разгледайте галерията от снимки и се насладете на техните идеи. Тази селекция доказва още веднъж максимата, че по-малко = повече!

Yoyo Cao and Aimee Song PFW insert 1

Какъвто и да е стилът ви и на която и звездна личност да се възхищавате, можете да се вдъхновите за смели идеи през новия сезон!

insert 2

Преглед на всяка една от модните седмици можете да видите тук:

>> Paris Fashion Week II

>> Paris Fashion Week

>> Milano Fashion Week

>> London Fashion Week

>> New York Fashion Week


Credits: Getty Images.