Skip to main content

Задължително в гардероба: гащеризон

starting picture_FTD_610

Гащеризонът е задължителен елемент от гардероба на всяко момиче и освен че печели вниманието на околните, е доста прагматична дреха. С него винаги ще имате готов за употреба аутфит. С всеки гащеризон в личната си колекция прибавяте още един нов и различен стил – вземете например избора на всяка от звездите, които сме подбрали за настоящия блог пост. Техният стил варира между строгата елегантност и лежерния шик, постигнат без особени усилия.

Можем да ползваме своя гащеризон и като алтернатива на дългата вечерна рокля, ако искаме да покажем перфектен пример за стил и прагматичност едновременно. За да финализирате визията си, добавете и чифт сандали и малък, шикозен клъч. И воала: вечерта е ваша!

jumpsuit_610

Съвет на редактора:

Късият гащеризон е подходящ не само за ежедневието. Във Fashion Days можете да намерите и няколко елегантни модела, които ще свършат чудеса за всякакви вечерни мероприятия или просто по-официални поводи. Гащеризоните на Silvian Heach и Red Valentino са добър пример в това отношение, особено ако ги комбинирате с висок ток и дискретно бижу.

jumpsuit_J.D.C London
jumpsuit_silvian heach
jumpsuit_limitee

jumpsuit_silvian heach_2
jumpsuit_RED VALENTINO
jumpsuit_Andy Warhol by Pepe Jeans


Credits: Getty Images