Skip to main content

За мъже: как да носим поло тишърт през есента?

FTD

Има няколко дрехи в мъжкия гардероб, които устояват теста на времето и една от тях е великият поло тишърт. С дълги или къси ръкави, както предпочитате, този незаменим артикул ще ви преведе през сезоните стилно. Освен това се комбинира лесно.

Добрият мъжки гардероб изисква поне един поло тишърт, затова ви предлагаме няколко начина да носите тази класика!

Един от най-лесните и неподлежащи на времето начини за носене на поло тишърт е да го комбинирате със слим чино панталони и чифт мокасини. Полото не е така елегантно като риза, но можете да постигнете изтънчена визия, като го балансирате с блейзър.

collage polo 1

Мислили ли сте някога да носите своя поло тишърт като част от layering експеримент? Облечете го под жилетка в хладните дни, а защо не и под риза на принтове? Тази опция е лесна за изпълнение и придава стил на аутфита.

Никога няма да сгрешите с поло тишърт и чифт дънки. Тази комбинация е просто класика – за да я финализирате за есента, добавете яке тип бомбър и кожени кецове. Воала!

collage 3 polo

Полото ви позволява да преминавате бързо през различни стилове, а това го умеят не много дрехи все пак… Последните трендове позволяват да го обличате в комбинация с костюм – елегантно, но не чак толкова строго.

Всичко, което трябва да знаете, когато носите поло тишърт:

Никога не слагайте бельо под тишърта – потник или тениска за отдолу, защото полото трябва да изглежда кежуъл. Подберете точния размер за вас – нито оувърсайз, нито прилепнало по тялото, нито твърде дълго. Ако долната му част закрива повече от половината ви джоб, значи е дълго. Не вдигайте яката си. Единственото изключение от правилото: ако сте на 17.

collage 2 polo

ПАЗАРУВАЙ >> ПОЛО ТИШЪРТ