Skip to main content

Как да носим любимата парти рокля?

FTD

От червен блясък до бяла романтика - през този празничен сезон всичко се свързва с откриването на онзи аутфит, който говори за елегантен шик и ви кара да се чувствате щастливо и уверено. Вижте нашата селекция от парти рокли и новите правила в облеклото за 2015 г.

Бяла идилияРомантичната бяла рокля е визията на сезона и ДА - можете спокойно да се чувствате добре с любимия си летен модел! Най-важното правило за бялата парти рокля е умелото съчетаване с червени аксесоари. Червени чанта, кашмирен пуловер или чифт обувки с висок ток - всичко това ще създаде моментално шик усещане! Ако се притеснявате от студеното време, допълнете аутфита с елегантен черен чорапогащник.

colaj_2(1)>> пазарувайте ТУК

Ярък блясъкНяма нищо, което да говори за празничен дух така, както блестящи пайети. Тук има само едно правило: за да не прекалите с блясъка, заложете на изчистени аксесоари, за предпочитане в черен цвят.

colaj_1(1)>> пазарувайте ТУК

Червена класикаКакво може да ви накара да се чувствате по-изкусително от една червена рокля? Въпреки че не е така задължителен елемент за гардероба като малката черна рокля, червеният модел е ключово попълнение за зимния сезон. Съветът ни е да се откроите от останалите с уникални обувки, клъч, копринен шал и изчистено колие.

colaj_3(1)>> пазарувайте ТУК

Пожелаваме ви успех с намирането на перфектната парти рокля! Ако все още не сте я открили, вижте нашата селекция с ослепителни парти предложения!