Skip to main content

Летни тенденции в грима 2015

Пролетно-летните тенденции в грима обикновено се свеждат до бронзов тен, блестящи устни и сенки в меки пастелни тонове за очите, но от модния подиум този сезон ни предлагат няколко изненади под формата на плътна очна линия, ярко червено червило и руж в бляскави цветове. Разгледайте най-интересните тенденции в грима за това лято - нека бъдат вдъхновение за промяна във вашата ежедневна визия!

1. Очна линия

Течната очна линия вероятно винаги ще бъде актуална. През този сезон може да носите класическа тънка очна линия или нанесена по-широко, в ретро стил. Наистина подхожда на всеки. Просто опитайте този грим!

collage_eyeliners

2. Естествена красота

Много дизайнери се фокусират в по-естествения вид, подсилвайки красотата на лицето чрез равномерен тен на кожата и подчертаване на очите само с кафеви сенки. Ефектът, разбира се, е зашеметяващ!

collage_natural_beauty

3. Ярки устни

На модния подиум видяхме ягодоплодни червила, разнесени по контура на устните, за да изглеждат по-сочни и плътни, а също и червила в тъмночервената и виненочервената гама. Както и през миналия сезон, секси оранжевите или червени устни са в центъра на вниманието.

collage_lips

4. Кафеви сенки за очи

Кафевите сенки показаха своята универсалност на пролетно-летния моден подуим, като се явяваха в хладни сивокафяви, бронзово-шоколадови или топли пясъчни нюанси. Кафевите сенки впрочем са напълно подходящи за всеки повод и затова са едни от любимите ни.

collage_brown_eyeshadow

5. Цветен блясък

На някои модни ревюта видяхме изобилие от цветове не само при облеклото. Очни сенки в отличителни цветове чудесно допълват всеки стил. Ако обичате експериментите и екстравагантността, не се колебайте да пробвате цветната очна линия. Изглежда невероятно!

collage_flash-of-color

Можете да разгледате и тенденциите за коса през новия сезон.


Credits: Getty Images