Skip to main content

Най-добрите визии от червения килим за 2015

Най-добрите трендове в грима и прическите се диктуват от модния подиум, но червеният килим е мястото, където ги виждаме в пълния им блясък. Най-големите събития и церемонии по награждаване привличат всички знаменитости, които дават урок по красота - струва си да внимавате за него.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 22: Actress Margot Robbie attends the 87th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 22, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Без съмнение гримът беше перфектен, а червените устни - все по-ярки. На червения килим през 2015 фигурираха също опушени очи и свободни къдрици. Дълбокото деколте беше акцент за вечерни събития, такъв бяха и роклите с къси дължини.

Margot Robbie изглеждаше ослепително на церемонията по връчването на Оскарите с устни в червен мат и изправена коса с къса дължина, Emma Stone отново заложи на типичната за нея прическа с път по средата на наградите SAG, Marion Cotillard избра да носи косата си пригладена назад на церемонията на Critics’ Choice, а Angelina Jolie предпочете изразителна очна линия за същото събитие.

След като празничният сезон е в своя вихър, няма по-подходящо време от това да почерпите елегантно вдъхновение. Вземете съвет от дамите в нашата галерия и споделете с нас фаворита си от най-добрите визии на червения килим за 2015 г.!


Credits: Getty Images