Skip to main content

Най-стилните двойки в историята

FTD

Красота, блясък, слава – те имат всичко… вижте кои са най-стилните двойки в историята, както и перфектната им визия!

Навън вече е студено, а октомврийското време ни приканва да мечтаем за чай и бисквити. Какъв по-добър момент да разгледаме най-известните двойки с легендарен почерк?

Когато става дума за известни личности, добрият стил изглежда още по-добър, ако е комбиниран с този на още един човек, а славата достига до нови нива, ако станете двойка.

Без значение дали съчетават модния си стил (Kanye West и Kim Kardashian West, Kate Moss и Johnny Depp), дали работят в една и съща индустрия или упражняват различни професии (Jerry Hall and Mick Jagger, David Beckham и Victoria Beckham) – някои от най-известните двойки безпроблемно издържаха изпитанията на времето, докато други не успяха.

Brad Pitt и Angelina Jolie са примерът за подражание на холивудските двойки, които все още не са сключили брак. Те се борят за промяна, осиновяват готини деца и участват в нови и нови филми. А, да – и са двама от най-красивите актьори в цял свят!

Нека не забравяме и онези двойки, които не успяха да стигнат до „заживели щастливо до края на дните си“, но все още предизвикват фурор всеки път, когато ги видим заедно: Kate Moss и Johnny Depp, Jerry Hall и Mick Jagger, Anjelica Huston и Jack Nicholson.

Редно е да споменем и две двойки от един и същи пол, които въпреки всички изпитания имат връзка, на която само може да се завижда. Portia de Rossi и Ellen DeGeneres са както супер готини, така и много влюбени, също както Pierre Berge и Yves Saint Laurent, които наистина са живели щастливо до края на дните си.insert iconic couplesВижте нашата галерия с някои от най-легендарните двойки в историята!


Credits: Getty Images