Skip to main content

ИНВЕСТИЦИЯ В ОБУВКИТЕ. ОТ CLARKS.

FTD

Чудите се кой е най-добрият начин да направите добро първо впечатление? Много просто: инвестирайте в чифт обувки. А как да бъдете сигурни, че впечатлението от вас ще има дългосрочен резултат? Още по-лесно: инвестирайте в чифт обувки с марка Clarks.

Обувките са като скелето на всеки гардероб, нещо като начало както на женските, така и на мъжките разговори, и ако сме внимавали какво казват учените, ще сме наясно, че за първото впечатление са необходими едва 7 секунди. Следователно, като знаем всички тези факти, не е трудно да се досетим, че да стартираме сезона с подходящите обувки е просто задължително.

Създаден в далечната 1825 в Somerset village от Cyrus и James, Clarks е лейбъл, който е синоним на успешен бизнес и красиви модели за дами и господа. Днес, безспорно, марката е сред най-предпочитаните – и няма как да е другояче, когато влагаш сърце във всяка произведена обувка!

И двете линии на компанията - Clarks и Clarks Originals, стартирали в средата на миналия век, предлагат иновативен дизайн и разнообразие от модели. Качеството и стилът им се развиват с десетилетията и доказват истинската им стойност за всеки гардероб.

Време е за мокасини, боти до глезена и ботуши над коляното, момичета! И нека изпреварим напредващата зима. Насладете се на новите си придобивки в комбинация с готини плетени рокли и кежуъл бяла риза с дънки тип skinny!

insert W clarks

ПАЗАРУВАЙ>> CLARKS ЗА НЕЯ

Новият мъжки стил за обувки и ботуши в града е перфектен за вашите милитъри якета и ризи. Просто добавете правилното количество деним и можете спокойно да посрещнете месец окомври!

insert M clarks

ПАЗАРУВАЙ>> CLARKS ЗА НЕГО