Skip to main content

ОБУВКИ ZEE LANE – ЕСЕНТА Е КРАСИВА!

FTD

Вдъхновението: усещане за успех, сила и стабилност в големия метрополитен град, където можеш да се загубиш, но и да намериш своя стил. Марката: Zee Lane.

Брандът изгражда чисто нова концепция за съвремие: тази, която никога не избледнява, независимо от модните тенденции. Те идват и си отиват, заместени от по-нови и нови идеи и модни прищевки. Zee Lane запазва духа на времето, но без да губят актуалност. Жественост - ключът към този стил!

Споделяме нашите топ 3 женски тенденции в обувките през есента - всички тях ще намерите на невероятни цени във Fashion Days!

Назаем от мъжетеОбувките тип oxfords, brogues или пaнтофки ще бъдат на почетно място в модните тенденции и този сезон, така че ще трябва да преодолеете страха си от мъжки изглеждащите обувки и да се отдадете на експерименти. Повярвайте ни, невероятно комфортни са за крака и можете да ги носите с любимите си женствени рокли!

masculine flats

Масивен токЕдин от най-често забелязаните стилове по есенния моден подиум са тъкмо масивните токове - стабилни, красиви и оригинални - вдъхновени от 70-тарския тренд! Изберете своя любим модел и го съчетайте... практически с всичко!

collage block heel

Стилето класикаИскаме да опитаме мнооого модни изкушения, но нека не забравяме добрата стара класика - чифт нови стилето обувки, с които да посрещнем новия сезон, никога не са излишни в гардероба! Септември е месец с преобладаващи официални събития и коктейли, така че този модел ще ви е крайно необходим. Ние препоръчваме велур в телесен, син или черен цвят, защото се комбинира най-лесно. Опитайте!

collage stilettos

Открийте перфектните модели обувки за сезон есен/зима в новата колекция на Zee Lane само във Fashion Days!

ПАЗАРУВАЙ >> ZEE LANE