Skip to main content

Най-добрите визии от партито след Victoria's Secret Fashion Show

След епичния спектакъл от миналата седмица, наречен Victoria's Secret Fashion Show, Ангелите се събраха заедно с невероятни аутфити и отпразнуваха добрата работа и отличното си представяне по време на ревюто. Вижте най-добрите визии от розовия килим!

Много от моделите замениха късите дължини с ослепително дълги рокли, кройки с ресни и дори костюми – визии, които и по-обикновените простосмъртни биха носили. Но не се тревожете, фенове на Victoria's Secret: доста дами все пак заложиха на аутфит, който оставя малко на въображението.

Видяхме елегантни рокли с дължина до земята и дълбоки цепки, къси рокли с лъскава повърхност, детайли с едри плетки като алтернатива на ефирните материи и модели с отвори. Любимата ни визия е роклята в металиков цвят, която озаряваше нощта!

insert VS partyAdriana Lima, Leila Nda, Josephine Skriver, Flavia Lucini

На розовия килим възникна и една ситуация с дублиране на стил: Selena Gomez и Martha Hunt носеха много подобни модели на Mugler – рокля с отвори, наподобяващи разрези, около бюста, талията и бедрата. Коя от звездите изглеждаше по-добре в този аутфит? Оставяме на вас да изберете!

insert 2 VS partySelena Gomez / Martha Hunt

Разгледайте всички визии от партито след Victoria's Secret Fashion Show 2015 в нашата галерия!

Вижте също и ключовите моменти от Victoria's Secret Fashion Show 2015!


Credits: Getty Images