Skip to main content

СТИЛНИ СЪЧЕТАНИЯ - МОКАСИНИ

FTDТе се връщат отново и отново – мокасините просто са задължителните обувки за всяка есен. Грабнете ги сега на неустоими цени тук, във Fashion Days!

В света на модата думата мокасини винаги е имало повече от едно значение. Може би това е защото се свързва с понятия като класически, разнообразен, офис и спортно-елегантен стил... Ето защо когато обувките прилягат, те са истинска инвестиция.

Без значение от сезона, ако търсите офис визия или свежа такава за през деня – това е правилната обувка за вас. Удобна и практична, тя допълва както елегантния, така и по-небрежния аутфит.

Дамите вече знаят, че най-горе в списъка за есента стоят мокасини. Комбинирайте си с актуалните разкроени панталони, разчупете любимите чифт дънки или пола.

Още по добра идея – съчетайте мокасини с тренч. Ще оцените комфорта на тези обувки, които нямат равностоен съперник и са безспорно най-доброто универсално допълнение.

collage loafers women

Господата могат да ги комбинират с костюм от гладка материя, прилепнали панталони или дънки и кашмирен пуловер. Каквото  и да изберете, мокасините винаги оставят следа за запомняща се визия!

collage loafers men

Вижте също нашите съвети как да носите раница през есента!