Skip to main content

Стилът на двойките, които харесваме

Представяме ви една селекция на любимите ни настоящи и бивши двойки с най-запомнящ се стил. Иска ни се да започнем с позитивната част на селекцията, защото ни е любовно. В тези двойки е трудно да се каже кой е по-големият късметлия, защото те изглеждат еднакво щастливи със своята половинка и еднакво запленени от нея. Отношенията между тях изглеждат толкова идилични и вдъхновяващи, че ни се иска да траят вечно и те никога да не се разделят (нещо, което е често срещано явление в Холивуд).

Първата супер симпатична и доста фотогенична двойка са актьорите Blake Lively и Ryan Reynolds. Двамата се ожениха тайно през есента на 2012 г., след като бяха гаджета само една година. Съвсем наскоро Ryan разказа за първата им среща, която е била доста нетипична. Всъщност те са били на двойна среща - тя с друго момче, а той - с друго момиче. Явно нещата са се развили доста добре, защото очакват второто си дете.

"Captives" Premiere - The 67th Annual Cannes Film Festival

"Charles James: Beyond Fashion" Costume Institute Gala - Candids

Beyonce и Jay Z са една от най-успешните звездни двойки в Холивуд. Заедно са от 15 години, имат малка дъщеричка и едновременно с това успяват да поддържат успешните си кариери. Няма нищо по-сладко от това как танцуват на концертите на половинката си. Неведнъж сме виждали Jay буквално да избухва, когато Beyonce се появи на сцената, така че си затваряме очите за всички клюки по техен адрес.

TIDAL X: 1020 Amplified by HTC - Show

Victoria и David Beckham са абсолютен еталон за стил. Съвсем спокойно могат да бъдат определи като най-стилната двойка. След като вече си имат и момиченце в клана, мислим, че са дали достатъчно на цялата планета, а снимките на малката Harper с татко си разтапят сърца.

Burberry "London In Los Angeles" Event - Inside

60th London Evening Standard Theatre Awards - After PartyBritish Fashion Awards 2015 - Red Carpet Arrivals

Имахме си и любими двойки, които за съжаление вече не са заедно. Холивуд е коварно място и разводи дебнат от всякъде.

TNT/TBS Broadcasts The 18th Annual Screen Actors Guild Awards - Roaming Inside

"Maleficent" Costume And Props Private Reception - Inside ArrivalsAngelina Jolie и Brad Pitt, които съвсем скоро имаха годишнина, разбиха целия интернет с новината за раздялата си. Въпреки забавните колажи, трябва да признаем, че това е голяма загуба за червения килим, където бяха сред най-стилните двойки.

The 77th Annual Academy Awards - Arrivals

Vanessa Paradis и Johnny Depp бяха толкова хубава двойка, че първо страдахме адски много, когато се разделиха, и второ ни стана мило, когато Vanessa защити Depp след последните скандали около развода му. В медиите излезе информация, че са на почивка заедно с техните деца. Стискаме палци информацията да е вярна!

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 - UK Premiere - Inside Arrivalsthe 'Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2' Germany Premiere

За да не ви отегчим много, приключваме със звездната двойка от популярната вампирска сага Здрач. Млади, стилни, различни, всичко си беше супер, докато красивата Kristen Stewart не реши да изневери на Robert Pattinson. Не сме ѝ простили, но няма да се сърдим, ако се съберат.


Photo credits: Getty Images