Skip to main content

AMOURS PARISIENNES

Amours_Parisiennes-Featured-Image

С края на Paris Fashion Week дойде и краят на модните седмици за тази година. Останахме очаровани от предложенията на част от любимите ни брандове, Chanel, Givenchy, Dior, Stella McCartney, Celine, Saint Laurent, за сезон пролет/лято 2014. Но и се натъжихме от факта, че Marc Jacobs напуска поста си като арт директор в Louis Vuitton, след като върна френската марката към живот.

Вдъхновихме се и от самия град, от хората по улиците на Париж, от градската мода и ни се прииска да отидем на шопинг маратон в един от най-романтичните градове в света. Но тъй като в офиса ни чакат неотложни задачи, ще се задоволим и с малко онлайн пазаруване и класически френски филми с главното участие на изкусителната  Brigitte Bardot  или магнетичната Catherine Deneuve.

И тъй като вярваме, че у всяка една от нас се крие една лудо влюбена в Париж жена, решихме да ви зарадваме със седмица, посветена на френския шик и лукс - Amours Parisiennes.

Подготвили сме ви страхотни кампании - новата колекция на Triumph за дамите и  кампания на Cesare Paciotti за мъжете. Можете да разгледате актуалните ни предложения тук!

Amours_Parisiennes-06

Amours_Parisiennes-02

Amours_Parisiennes-04

Amours_Parisiennes-03

Amours_Parisiennes-01

Amours_Parisiennes-05