Skip to main content

ДЕНИМ: всякакъв размер, всякакъв цвят!

inside_picture

Трудно е да си представим гардероба без поне един чифт дънки от деним. Е, не е невъзможно да има и такива изключения, но все пак класиката си е класика. Какво ще кажете обаче за дънки, които пасват перфектно на размера и цветовите ви предпочитания? Да, лесно е! Fashion Days вече е с една стъпка по-близо до вашите потребности и ви дава възможност да ползвате още повече филтри, с които пазаруването се превръща в истинско удоволствие: филтрите за цвят и цена са най-новите на сайта ни.

Решихме да изпробваме нови варианти с филтрите – за целта взехме кампанията за ДЪНКИ, достъпна днес в сайта ни и селектирахме няколко цвята. Какво се получи можете да видите от колажите малко по-надолу в поста, където ще откриете: розово, червено, зелено, жълто, райета и дори флорални мотиви... изобщо цялата палитра от цветове, за която се сетите. Е, въпросът е: кой цвят са любимите ви дънки от Fashion Days?

collage_denim_colors_1

Също така имаме селекция от дънки според размера, така че пазаруването може да започне сега! А цените са по-добри от всякога, което ни кара да мечтаем за още повече чифтове дънки с още повече цветове, защото... Denim wins!

Размери: 24 / 25 / 26 / 27 / 28 / 29 / 30 /

ПАЗАРУВАЙ >> ДЪНКИ

collage_denim_colors_2collage_denim_colors_3