Skip to main content

Какъв е вашият уличен стил?

Повярвайте ни, че никога не бихме допуснали да ви поставим (и вас, и себе си) в рамка за стил. Ние разбираме, че едни от най-хубавите аутфити се получават, когато си позволим да експериментираме. Въпреки това, решихме да ви запознаем с няколко стайлинг съвети, за да сте подготвени за всеки случай и предизвикателство.

Бохо стилХарактеристики: кожени ресни, винтидж блузи, жилетки, бродерии, елеци и чанти, които се носят на една страна.

Bohemian1

Рокля Desigual // Комплект пръстени MANGO // Шапка EDC by ESPRIT // Чанта MANGO

Направихме и малка селекция с известни личности, които се захласват по бохо стайлинга. На върха слагаме Jane Birkin, която е абсолютен пионер в областта, всички девойки, които посещават Coachella - от Gigi Hadid до Kendall Jenner, Sienna Miller и Vanessa Hudgens.

Минималистичен стилХарактеристики: изчистени форми, плътни цветове, както и минималистични детайли

Minimal2

Тънко бяло яке Diesel Black Gold // Боти Vagabond // Обеци MANGO // Клъч MANGO

Известните личности, които си падат по минималистичния стил са по-скоро от нашия континент. Красивите френски актриси: Marion Cotillard и Lea Seydoux, Emma Watson и Alicia Vikander.

Закачлив стилХарактеристики: запомнящи се щампи, закачливи аксесоари, ярки цветове и layering ефект.

Qurky2

Бяла тениска Only // Дънки Zee Lane Denim // Кецове Bensimon

Уважаваме всички дами, които искат да излязат от зоната си на комфорт и да изглеждат различно от всички останали. От това да боядисат косата си в розово, до това да се покажат на вън облечени в крещящи цветове. Любими са ни: Willow Smith, Solange Knowles, Katy Perry и, разбира се, Lady Gaga.

Рокерски стилХарактеристики: изтъркани дънки, кожени дрехи, еко палта, тениски с щампа на любимита група и непокорна коса.

Rock1

Кожено яке Diesel Black Gold // Ключодържател Love Moschino // Боти Zee Lane // Гривна Diesel 

Рок енд рол шикът е абсолютно възможен, особено ако добавим модерния прочит, който ни предлагат звездите. Любимите ни музи, които съчетават рока с модерното, са Kate Moss, Behati Prinsloo и Gwen Stefani.

Стил мъжко момичеХарактеристики: широки форми, момчешки аксесоари и универсални цветове.

Tomboy2

Бяла тениска MANGO // Спортно-елегантни обувки Le Coq Sportif // Часвоник Аdidas // Шапка Big Star

Когато говорим за стила "tomboy", или на български казано - мъжко момиче, първият образ, за който се сещаме, е Cara Delevingne. След нея се нареждат имена като Rita Ora, Alexa Chung и Anne Hathaway.

Който и стил да изберете днес, сме сигурни, че ще откриете всичко, от което имате нужда във Fashion Days.