Skip to main content

Tоп 10: костюми на звезди за Halloween

За да ви вдъхновим с идеи за нестандартни Halloween костюми тази година, решихме да се върнем малко назад във времето и да разгледаме някои от най-сполучливите находки, с които знаменитосите ни изненадаха през годините. От легендарните партита на Heidi Klum до безкрайният списък звезди, които споделят своите „страшни“ снимки в Instagram, ясно е, че Hollywood адски се забавлява в нощта на Вси светии. Хвърлете поглед на галерията ни, за да се насладите на някои от най-невероятните и щури хрумвания и се опитайте да разпознаете звездата зад маскировката!

insert

Heidi Klum е призната от всички за официалната Кралица на Halloween и всяка годиа успява да запази първенството в тази класация. Е, не само тя има какво да ни предложи за празника, така че нека да разгледаме внимателно и останалите знаменитости!

Ето и нашият Топ 10 на „страшни“ маскировки:

1. 2004, актрисата Anne Hathaway като египетска богиня2. 2002, моделът Karolina Kurkova като шик момиче от кабаре3. 2011, моделът Doutzen Kroes като Жената Котка4. 2011, Kim Kardashian като Отровната Айви5. 2011, актрисата Michelle Trachtenberg като героиня на Tim Burton6. 2012, блогърката Perez Hilton като Lady Gaga7. 2012, актрисата Chloe Moretz като едно мнооого яко зомби!8. 2013, моделът Alessandra Ambrosio е страхотна като Кралицата на сърцата9. 2013, Heidi Klum се превъплъщава в сбръчкана възрастна дама10. 2014, Rita Ora е суперсладка като съвременната кукла Барби


Credits: Getty Images