Skip to main content

Модни икони от ново поколение

Когато говорим за модни икони, първите имена, които веднага изкачат в главата ни, са Audrey Hepburn, Sarah Jessica Parker и Rihanna. Но все пак живеем във време, в което всичко ново е добре дошло, а младите модни икони стават все по-известни и влиятелни. Всички онези момичета и момчета между 17-19 години като Kendall и Kylie Jenner. Независимо дали са бивши Disney звезди, или модели от подиумите, те остават трайни отпечатъци на модната сцена и ние нямаме право да си затваряме очите за очевадното.

MaggieZ

Maddie ZieglerВъзраст: 12 г.Ако продължавате да се чудите кое е това мистериозно момиче от клиповете на Sia, то това е Maddie. Също така можете да я за засече на модния подиум. Нейният стил е цветен, закачлив и за наше щастие тя поддържа детския си стил, който отговаря на възрастта ѝ.

Willow

Willow SmithВъзраст: 14 г.Уверен и ексцентричен са думите, които описват стила на Willow. Тя споделя, че рядко знае какво да облече и понякога се лута между удобен аутфит с кецове и обувки на Givenchy с токчета в съчетание с кожени панталони. И това не е всичко, тя засне фотосесия за списание V, направена от култовия моден дизайнер Karl Legerfeld.

KiernanShipka

Kiernan ShipkaВъзраст: 15 г.Еволюцията на стила на Kiernan Shipka от Med Men до днешна дата е поразителна. От плахо, русо момиченце до тийнейджърка на първите редове на седмицата на модата в Ню Йорк. Младата дама изглежда стилно както в женствена рокля Miu Miu, така и в нещо в тъмните нюанси на Phillip Lim. Също така е достатъчно сладка, за да си позволи бродиранa мини рокля на Dior, и достатъчно смела, за да я съчетае с черен панталон на червения килим на наградите Emmy.

LillyRose

Lilly Rose DeppВъзраст: 16 г.Да имаш собствен стил, когато майка ти е муза на Chanel, а баща ти е Johnny Depp, е детска задача. Lily Rose наследи стила на майка си без никакво усилие и само на 16-годишна възраст успя да привлече вниманието на Karl Lagerfeld. Забелязахме я на първия ред на дефилето на Chanel през март, а в момента е лице на тяхната модна линия за очила.

Beckham

Brooklyn BeckhamВъзраст: 16 г.Най-големият син от клана Beckham е продукт на амбициозна майка дизайнер и баща футболна икона. Стилът му е секси, момчешки, бунтарски и най-често носи със себе си фотоапарат.

GettyImages-532772722

Elle FanningВъзраст: 17 г.Младата актриса показа завиден стил на премиерата на най-новия си филм About Ray. Fanning е изискана, женствена и доказа, че е много повече от малката, сладка сестра на Dakota.

Bella

Bella HadidВъзраст: 18 г.Бела е по-малката сестра на Gigi. В нея има нещо аристократично, мистериозно и много красиво. Стилът ѝ е секси, а гардеробът е нещо, за което и завиждаме благородно.

GettyImages-598854292

Chloë Grace MoretzВъзраст: 18 г.Актриса, лице на Coach и бивше гадже на Brooklyn Beckham. Трябва да си признаем, че тя е една от любимите ни млади актриси. Стилът е лежерен, младежки, стрийт и супер модерен.

Lourdes

Lourdes Maria LeonВъзраст: 19 г.Ние се чувстваме все по-възрастни, разбирайки че дъщерята на Madonna - Lola е на цели 19 години и вече е направила дебюта си като модел за на Stella McCartney. Тя всячески избягваше светлината на прожекторите, но се съгласи да участва в кампания на McCartney за новия парфюм POP. Leon още споделя, че приема много положително посланието на рекламната кампания, което провокира жените да бъдат себе си и да не се срамуват от тялото си. На самите снимки младата дама е почти без грим, но е просто зашеметяваща.