Skip to main content

Стара песен на нов глас: деним!

FTD

Ако трябва да изберем само една дреха, която да обитаваме до края на живота си, без колебание ще заложим на деним! Днес това е съвсем възможно, просто взлезте в сайта на Fashion Days!

Дънките са перфектна основа на безброй много аутфити, а ако намерим правилния модел, няма да пропуснем да се огледаме в нито една стъклена витрина, покрай която ще минем. Днес ви предлагаме да разгледате нашата специална селекция от деним. В нея ще откриете невероятно разнообразие: skinny, дънки с принтове и щампи, модели с висока талия и още, и още. Може би предпочитате класически деним или пък по-разчупени и ярки модели – за всеки вкус има по нещо!

Единственият сигурен факт, когато става дума за деним трендове, е, че тази материя никога не слиза от пиедестала. Няма как да сгрешите с чифт панталони от деним! Той е най-верният приятел на гардероба ви, а разнообразието от детайли и неговата комбинативност го правят задължителен и ключов елемент във всеки сезон.

collage w2

Напоследък тенденциите в денима, които наблюдаваме, се отнасят малко повече до формата: широки и кроп модели, обемни или супердълги, или пък skinny. Е, сезон Есен 2015 хвърля поглед на това какво има върху вашите дънки — много светли или много тъмни цветове, контрастни …, frayed edges и да, забелязваме дори пачуърк.

collage w3

Признаваме мъжкия деним не само за безкрайно стилен, но и за невероятно комфортен и удобен за носене и в офиса, и в свободното време. А и доста комбинативен – с него можете да изглеждате спортно, добавяйки оувърсайз горнища, или спортно-елегантна в комбинация с вталена риза.

insert denim m

ПАЗАРУВАЙ ДЕНИМ >> ЗА НЕЯ // ЗА НЕГО