Skip to main content

Стилна Коледа в бяло и червено

Кои са цветовете, които изникват в съзнанието ви, когато чуете Коледа? Вероятно повечето от вас биха заложили на зелено и червено, защото тъкмо тези цветове ни заобикалят в това забележително време от годината – Коледа. Най-важнта личност, Дядо Коледа, все пак носи червен костюм, хо хо хо! Но преди Coca Cola да създадат този образ на добрия старец, неговият костюм е бил в зелен цвят, също както друг важен символ на празника – коледното дърво (елхата). Така че, никак не е изненадващо, че точно тези два цвята са водещи в декемврийския стайлинг по Коледа!

Но тази година, ние от Fashion Days, решихме да трансформираме малко традициите и да ги поразчупим откъм цветове. Как, ще попитате? От този момент официалните цветове на Коледа 2014 са червено и...бяло! Бяло като блещукащия сняг, като звездите, като градските светлинки. Приготвили сме малка стилна селекция в червено и бяло от Fashion Days, защото се влюбихме в тези продукти от пръв поглед. Но, разбира се, няма защо да се ограничавате в нашия избор, защота на сайта ни има още купища примамливи продукти в официалните цветове на Коледа – червено и бяло!

И още нещо хубаво и предколедно: Всички клиенти на Fashion Days, които платят своята поръчка с MasterCard до 7 януари, автоматично участват в кампанията В ръка с модата на MasterCard и Fashion Days. За повече детайли вижте тук.

ЗА НЕЯ:

FTD_Maiocci-Charity-Event_14246_MAC-HD-11518-RED
FTD_Dolce&Gabbana
FTD-Morellato_14315_SYU14

Love-Moschino
Timberland_14060_M2563-918
Schutz_14008_1679-1001-0001-0N1B

ЗА НЕГО:

FTD_United-Colors-Of-Benetton_13772_1P02U4402-21P
FTD_Timberland
FTD_Bigotti-Milano

FTD_Le-Coq-Sportif
FTD_Puma-shoes
FTD_Diadora