Skip to main content

Стилът на звездите: Marion Cotillard

starting banner_610

Това е история за любов към стила. Е, разбира се основното любовно послание е към страхотната Marion Cotillard и нейния френски шик стил. Толкова непринуден, а в същото време отличаващ се със своята задължителна доза изтънченост. Изкушени сме от предизвикателството да създадем аутфит за Marion Cotillard, като добавим, че с нашия тоалет Marion би отишла на концерт на Nouvelle Vague (за да е съвсем завършена френската ни приказка!). Всичко това звучи като работата-мечта, която наскоро започнахме с визията на друг любим актьор - Gerard Butler, помните ли?

marion_610

Разсъждавайки върху стайлинг идеите, които биха били подходящи за фината осанка на Marion Cotillard, някои артикули просто изплуваха в съзнанието ни инстинктивно: късото червено плетиво тип кроп и меката, бяла провокиращо-прозирна пола. И двата продукта са от новата колекция на Stefanel за сезон Пролет/Лято 2015, която ще намерите в сайта на Fashion Days. Тези дрехи създават усещане за женственост, но притежават и съвременно излъчване.

Съвет на редактора:

Можете да комбинирате този аутфит с червени обеци Limitte и чанта Desigual в меки пастелни цветове. За малко по-мъжка визия (вижте този пост, ако сте пропуснали) добавете чифт симпатични обувки Kickers.

collage


Credits: Getty Images