Skip to main content

Стилът на звездите: Kim Kardashian

FTDРеалити звездата Kim Kardashian винаги е била фен на блестящите и стилни визии – понякога те бяха повече блестящи и доста по-малко стилни. Причината? Kim не се интересуваше от висшата мода, но отношението ѝ коренно се промени, когато нейният партньор (а днес – съпруг) Kanye West я запозна със света на модата. Ето какво разказва самата Kim Kardashian:

„Никога не бях прекарвала време в Лондон или Париж, нито пък ме вълнуваше какви са актуалните тенденции, затова той (Kanye) ме запозна със стилисти, които да подобрят визията ми. А самите те ме запознаха с неща, които никога преди не бях виждала – например змийската кожа.”

Kim Kardashian сподели, че през 2012, когато са започнали да се срещат, Kanye буквално е изхвърлил целия ѝ гардероб. Тя си спомня с усмивка този момент и признава, че стилът ѝ е бил евтин и посредствен. Сега Kim следи най-изтънчените дизайнери и с ентусиазъм посещава ревютата от седмиците на модата. Понякога с Kanye съчетават визията си, а дори най-критичният поглед може да установи, че Kim е от главните играчи на модната сцена!

collage THEN KK

Тя обърна гръб на твърде лъскавите рокли по тялото и удължителите за коса и заложи на красиви дизайнерски модели, както и на грим и прически, подчертаващи естествената красота (нека опитаме да изключим платинено русата коса, става ли). Новият стил също набляга върху извивките на Kim Kardashian, но по по-елегантен начин. Фигурата е подчертана с поли тип молив в комбинация с топове и красиви палта. Любимите марки вече са Chanel, Balenciaga и Alexander McQueen, а роклята ѝ за сватбата с Kanye през 2014 е дизайн на Riccardo Tisci за Givenchy. Kim определено добре върви по стъпките към съвършен и уникален стил!

collage NOW kk

Credits: Getty Images