Skip to main content

Тайните на Момичетата на Бонд

FTDМомичетата на Бонд са вечни. Те са непреходен микс от интелигентност, сексапил и малко лицемерие. Вдъхновете се от съблазнителките и изберете някой от тематични модели в нашата селекция Bond Girl Style!

Последният филм за Джеймс Бонд - „Спектър“ - излезе на голям екран миналата седмица! Вече има много спорове кое е най-готиното от Момичетата на Бонд, но всички те са обединени от едно: стил. Вижте специалните предложения на Fashion Days!

Със своите красиви и странни имена като Pussy Galore, Holly Goodhead и Vesper Lynd, както и с мистерията, която ги заобикаля – Момичетата на Бонд внасят изкусителност и интрига. Връщайки се назад през годините и различните дами, с изненада установихме, че стилът на всеки аутфит изглежда актуален дори и днес! Ето защо беше лесно да направим списък със задължителните елементи от гардероба на нежните прелъстителки:

jackets bond

1. Момичетата на Бонд са едновременно секси и елегантни. Какъв по-добър начин да прикадете изтънчен и предизвикателен (и съвсем малко драматичен) вид от едноцветни модели и изкуствена козина?

2. Тези жени знаят, че да оставиш нещо на въображението е от ключово значение при секси облеклото. Никога не се разкривайте напълно.

bond dresses insert

3. Разбира се, всичко започва от роклята! Изберете провокативна черна рокля, която излъчва стила на Момичетата на Бонд, и с гаранция ще изглеждате като страхотното ново завоевание на Бонд.

4. Нито едно Бонд Момиче не би изглеждало перфектно без колие от перли или лъскави диаманти – бижутата непременно трябва да са съвършени.

bond shoes insert

5. За допълнителни точки изберете рокля с пайети или чанта с лъскави елементи – ще добавят красота и щипка блясък към вашия гардероб!

Вижте ТУК и супер предложенията ни за Бонд визия ЗА НЕГО!