Skip to main content

Топ 10 деца на знаменитости, които са копия на родителите си

FTD

Все едно виждаме двойно: знаменитости и техните малки версия, които са копия на родителите си. Винаги е удоволствие да видим любимите звезди да позират на червения килим с красивите си деца, но е още по-смайващо, когато в детето се вижда покоряващата харизма на родителя... някои от тези деца на знаменитости градят собствена кариера и опитват сами да постигнат успех, излизайки от сянката на родители си, което се оказва доста трудна задача, ако изглеждате почти досущ като майка си или баща си.

Ние избрахме фаворитите си и направихме топ 10 с деца на знаменитости, които приличат на родителите си. Кой е вашият любимец и на кого възлагате най-големи надежди да има успешна самостоятелна кариера?

1. Goldie Hawn & Kate HudsonВ този случай и двете са утвърдени суперзвезди от първа класа, а Kate Hudson е точно толкова секси, забавна и талантлива, колкото Goldie винаги е била. Двете дори излъчват еднакъв тип сексапил, имат еднаква широка усмивка и радостен оптимизъм. Иска ни се само някой ден да имат филм заедно.

insert Goldie Hawn

2. Madonna & Lourdes Leon19-гошната дъщеря на Madonna така прилича на своята майка, че чак е удивително: в Lola виждаме индивидуалност, бунт, ум и уникален подход към модата – точно както при Madonna. Дори няма нужда да споменаваме екзотичната красота на двете. В момента Lourdes се фокусира върху образованието си, но сме уверени, че ще успее, без значение какъв път ще избере за себе си след това.

insert Madonna

3. Cindy Crawford & Kaia GerberТоку-що навършила 14, двойничката на Cindy Crawford също е модел, при това дори не е нова в сферата на модата, тъй като се подвизава на подиума от 10-годишна. Виждаме блестящо бъдеще за тази млада звезда, защото тя определено притежава красотата и чара на своята майка.

insert Cindy Crawford

4. Angelina Jolie (& Brad Pitt) & ShilohДъщерята на Angelina Jolie и Brad Pitt е перфектната комбинация от красотата на родители си. Тя е наследила най-добрите черти и от двамата – извадила е късмет и е спечелила генната лотария. Shiloh направи своя дебют за ноемврийското издание на Vogue заедно с другите членове на семейството, като фотограф беше самата Annie Leibovitz.

insert Angelina Jolie

5. Reese Witherspoon & Ava PhillippeОще изненади от деца на знаменитости. Отново ли виждате двойно? Не се тревожете – ние изпитахме точно същото, гледайки снимките на Reese Witherspoon и нейната 16-годишна дъщеря. Ava Philippe изглежда като сестра на Reese – нищо чудно, че Reese използва всяка възможност да сподели колко е горда от детето си.

insert Reese Witherspoon

6. Julianne Moore & LivТя има червена коса, зелени очи, порцеланова кожа и особена неземна красота. Не, този път не говорим за Julianne Moore, а за 13-годишната ѝ дъщеря Liv Freundlich. Все още не се знае дали Liv ще следва стъпките на майка си, защото се вълнува и от мода, но вече има за гърба си малки роли във филми като “Любовен рикошет” и “Вярвай му“. И двата са режисирани от бащата на Liv, а във втория участва и майка ѝ. Семейна идилия.

insert Julianne Moore

7. David Beckham & RomeoВече си представяме как фенките от бъдещето въздишат по младия Romeo Beckham, който е наследил чара и обезоръжаващата усмивка на сексапилния си баща. Без значение дали Romeo ще продължи с футболната кариера, или ще избере друг път (кариера в сферата на модата не е изключена с оглед на фурора, който предизвика с кампанията за Burberry), 13-годишният Beckham със сигурност ще просперира, особено с тези гени.

insert David Beckham

8. Katie Holmes & Suri CruiseСамо на 9 години, Suri Cruise вече е сладко малко копие на своята майка, Katie. Това направи впечатление повече от всякога, когато тя присъства на Global Citizen Festival 2015 на сцената заедно с майка си, която беше и водеща на събитието. Като гледахме как малкото момиче маха на публиката по срамежливо-очарователен начин, се замислихме дали и тя ще избере живот в светлините на прожекторите - точно като този на известните си родители.

Insert Katie Holmes

9. Uma Thurman & Maya Thurman-Hawke16-годишната дъщеря на Uma Thurman и Ethan Hawke не само е малко подобие на майка си, но е и готова да покори света на модата. На наградите CFDA 2015 в Ню Йорк Maya вървеше по червения килим не с кой да е, а със самия дизайнер Zac Posen – естествено, тя носеше едно от неговите творения. Не звучи като лош старт за младата красавица.

insert Uma Thurman

10. Tom & Colin HanksБаща и син имат еднакви трапчинки, очи, тъмно коси, и още нещо – талант! Достатъчно е да гледате невероятното изпълнение на Colin Hanks като сериен убиец в серийните епизоди на Dexter (сезон 6) и ще се убедите, че пред него има огромна актьорска кариера. А ако върви по следите на баща си, няма да се ограничи само до актьорство във филмовата индустрия.

Insert Tom Hanks


Credits: Getty Images