Skip to main content

ТОП 6: ДЕЦА НА ЗНАМЕНИТОСТИ

Деца на знаменитости

Да си известен в днешно време може би изглежда трудно за постигане, а пътят към славата – тежък и дори болезнен. Но не и за тези деца на знаменитости, чиято пътека за щастие е разчистена от родители-суперзвезди. Сред тях са Kaia Gerber, Dakota Johnson, Lily-Rose Depp, Dylan Penn, Ireland Baldwin и Lourdes Leon.

1/ Dakota Johnson (25 г.) не се нуждае от представяне – филмът 50 нюанса сиво казва всичко необходимо за нея. Но Dakota е дъщеря на две суперзвезди на 80-те и 90-те: актьорите Melanie Griffith и Don Johnson. С известната кръв, течаща във вените ѝ, Dakota безпроблемно се снима в Teen Vogue, получава предложения да бъде модел, позира за корици на списания, лице е на австралийски и европейски марки, а също така играе главна женска роля, както и няколко по-малки, на големия екран.

Dakota Johnson  insta

2/ Току-що избрана за нов посланик на Chanel и лице на колекцията от слънчеви очила на марката – Pearl; появяваща се на последното ревю за висша мода на Chanel и участваща в музикалното видео на ирландския рапър Rejjie Snow – това е Lily­Rose Depp (16 г.), която може би заслужава да се наслади на качествена ваканция. Вместо това, тежката част тепърва предстои за голямата дъщеря на Vanesa Paradis и Johnny Depp, утвърдена със своя моден кежуъл стил като уникална, зряла и понякога дори провокативна.

Lily-Rose Depp insta

3/ Дори да се намира в тълпа сред милион други момичета, веднага ще разпознате Kaia Gerber (13 г.) и ще кажете, че е дъщеря на Cindy Crawford. Тя е миникопие на майка си, а тази смайваща прилика вече ѝ е осигурила няколко договора с модни агенции още на крехката 10-годишна възраст. Тогава девойката участва в първата си кампания – тази на Young Versace, а след нея предложенията започват да валят едно след друго. Сега, вече на 13 години, Kaia има подписан договор с известната агенция IMG Models, както и фотосесии за Teen Vogue, Vogue Italia и CR Fashion Book – последната снимка от легендарния фотограф Bruce Weber.

Kaia Gerber  insta

4/ На 24-годишна възраст Dylan Penn, наследница на Robin Wright и Sean Penn, е много повече от дъщеря на родителите си. Зад гърба си тя има моделска кариера, фотосесии за издания като GQ, W, Elle и атристично-еротичното списание treats!, а не на последно място – и актьорска кариера.

Dylan Penn insta

5/ Приятелството ѝ с други новопоявили се на хоризонта звезди, съчетано с непрестанното желание да бъде под светлините на прожектора, печели на Ireland Baldwin (19 г.) - дъщеря на Kim Basinger и Alec Baldwin – място сред най-известните деца на знаменитости напоследък. Младата дама може да се гордее с няколко участия като модел, изяви в модни списания и роли в киното. Единственото, с което не трябва да бъде горда, са нейните зависимости, заради които ѝ се наложи рехабилитация тази пролет.

Ireland Basinger Baldwin insta

6/ Каквато майката – такава и дъщерята. Това важи с пълна сила за Lourdes Leon (18 г.), стройната тъмнокоса дъщеря на Madonna. Lourdes не само прилича на своята майка, а и подобно на нея успешно налага модни тенденции. Прясно обезцветената ѝ сива коса се превърна в абсолютен тренд за младите момичета по света. Преди няколко години Lourdes партнира на майка си за лансиране линията за дрехи Material Girls, освен това пее и участва в редица песни и видеа за албумите на Madonna.

Lourdes leon  insta


Credits: Instagram