Skip to main content

SATORISAN – ЗВEЗДАТА НА SNEAKERS DAYS

collage_satorisanЛятото добавяме допълнителен цвят. А кое е най-доброто решение за това – разбира се, чифт нови кецове! Te ще паснат перфектно на новия ви тишърт. Може би сте забелязали вече, че тези дни при нас на фокус са тъкмо кецовете. Носим хубави новини, защото в момента на сайта на Fashion Days можете да откриете новата колекция кецове на Satorisan. Кампанията е лайв само няколко дни, така че побързайте, за да не испуснете своя нов, красив чифт кецове.

Satorisan е сравнително нов бранд, който стартира през 2010. За дизайна на техните обувки можем смело да заявим, че са изключително удобни и парадоксално, но факт – колкото повече остаряват тези кецове, толкова по-красиви стават. Satorisan не са просто обувки, те сякаш имат свой характер. Ако трябва да проследим етимологията на името, Satori е митично същество от антична Япония, което имало висша способност да вижда през душите на хората като рентген.

FB_post_sneakers

Ето защо, кецовете на Satorisan не гонят модните тенденции, а се развиват по собствен начин и можем да кажем, че излъчването им е уникално в този смисъл. Те комбинират традиционната ръчна изработка със съвременна индустриална ефективност. Изработват се от висококачествени материали, за да създадат максимален комфорт за крака. За техните обувки се казва: веднъж фен на Satorisan, завинаги техен фен!

ПАЗАРУВАЙ>> SATORISAN

ПАЗАРУВАЙ>> СЕЛЕКЦИЯ КЕЦОВЕ ЗА НЕЯ/НЕГО