Skip to main content

Твоят МОДЕН ХОРОСКОП за 2020-а (част 1)

Fashion horo


Новото десетилетие отваря пред нас нова страница на емоции, предизвикателства, уроци и приключения. Време е да видим какво вещаят звездите и какви съвети ни изпращат. Както и да си припомним как модата и добрият стил ни отключват врати и ни носят онази увереност, без която понякога не можем. Ето го и нашия моден хороскоп за 2020-а:

Aries

ОВЕН

2020-a поставя фокус върху кариерата и отприщва шансовете ви за реализиране на отдавна мечтани проекти. Повишение, постижение, развитие – звездите играят във вашия отбор. Постоянството и положеният труд ви се отблагодаряват с пълна сила. Дерзайте смело и работете съвестно върху мечтите си през тази календарна година. Червеното е вашият цвят, подчертайте своя темперамент с подходящата находка.

Виж модните предложения в червено ТУК.

Taurus

ТЕЛЕЦ

За телците това е годината, която запалва авантюристична искра. Пътуванията и далечните дестинации ви носят огромна радост, удовлетворение и силни емоции. По-креативни сте и годината ви носи чудесни предпоставки за творчество. Отдавна мечтаете да напишете книга, да започнете свой подкаст или да заснемате видеа – имате зелена светлина, съберете целия си ентусиазъм и го приведете в дела. Зеленото е и цветът, който ви носи повече хармония, заложете на цялостни визии в различните му нюанси или подходете умерено с доза аксесоари.

Виж модните предложения в зелено ТУК.

Gemini

БЛИЗНАЦИ

За близнаците 2020-а е годината на изобилието и неочакваните придобивки дори в най-чист материален план. С две думи – върви ви. Късметът ви застига, когато най-малко го очаквате и ви носи дивиденти, на които изобщо не сте се надявали. Не пропилявайте момента, инвестирайте в бъдещи проекти и мечти, които отдавна са в режим на изчакване. Действате решително и ви отива. Вашият цвят е слънчевожълтото и осветява широките хоризонти, които се простират пред вас. Имплементирайте го в гардероба си и го оставете да ви носи настроение.

Виж модните предложения в жълто ТУК.

Cancer

РАК

Раци, ключовата дума за вашата година е партньорство. Във всеки неин смисъл. Много от вас ще сключат брак или ще предприемат решителни крачки към встъпването в семеен съюз. Други ще се фокусират върху връзките си и ще открият нови дълбини в отношенията със своя партньор. Трети ще се съсредоточат върху бизнес начинания, където отново партньорските взаимоотношения ще имат огромно значение за финалния успех на целите, които си поставяте през следващите дванадесет месеца. Спокойните нюанси на зеленето ви носят усещане за повече виталност, свежест и комфортна естетика. Носете леки плетива, фини ризи или ефектни аксесоари в тези тонове.

Виж модните предложения в зелено ТУК.

Leo

ЛЪВ

Лъвовете се чувстват изпълнени с енергия за спорт, а той им се отблагодарява за положените усилия с промени във визията и физиката. Тя пък им носи не само добро самочувствие, но и здраве. Това е годината, в която може да влезете в страхотна форма. Физическото натоварване ви носи и удовлетворение. Пазете се само от претоварване и травми. Всичко хубаво трябва да настъпва с мярка. Успехът се усеща и в бизнес делата ви. Още едно звено, където натрупаните усилия намират път да ви се отплатят. Може би затова вашият цвят – оранжевото, е така наситен и преливащ от слънце. Носете го с усмивка и заразявайте останалите с позитивна енергия и отличен стил. Помагаме ти с малко муза.

Виж модните предложения в оранжево ТУК.

Virgo

ДЕВА

Ако има един зодиакален знак за завиждане през тази година, то това са девите. Като на магия ще имате моменти, в които постигате хармония между всички сфери – работа, семейство, свободно време. Също така грижата за останалите ви изпълва със сила, благодарност и любов. Огледайте се за доброволческа инициатива или проект, които бихте искали да подкрепите. Интуицията ви ще е особено изострена и ще ви води към щастливи хоризонти. Земните тонове и най-вече кафявото трябва да се промъкнат в гардероба ви, за да усетите благотворната им енергия.

Виж модните предложения в кафяво ТУК

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!