Skip to main content

Гейм, сет, мач!

Polo Couple

С единия крак в бъдещето, а с другия в миналото, Lacoste е легендарният лейбъл, устоял на изпитанията на времето и израснал до ултимативен символ на ежедневната елегантност.

Френският моден гигант е основан през 1933 от René Lacoste, човека, изобретил първата метална ракета, първата топка за тенис и уникалната по рода си тениска с якичка. Името Lacoste само по себе си е история на успеха, който все така се базира на същия принцип, който му е помогнал да достигне своя заслужен статус, а именно: автентичност, изпълнение и елегантност.

Sport Man

Идеята за това как Lacoste е изглеждал в самото си начало, все още принадлежи към ценното наследство на марката.Изчистените линии, техническият подход, комфорт и постоянна радост от живота, показвани от Lacoste, са черти, които разпознаваме независимо от конкретния сезон в колекциите на Фелипе Оливейра Батиста, настоящия творчески директор на бранда.

Lacoste не се страхува да изследва нови територии и обича да се заиграва с не толкова конвенционални материи и текстури. Без да прави компромис със спортния характер на продуктите, а по-скоро засилвайки тази насока, последните колекции са пиршество на всичко, в което вярва марката. В духа на марката всички тениски (с яки!), пике и най-класическите спортни препратки се сливат, за да предложат безкрайни възможности за стил.


Credits: Courtesy of Lacoste.