Skip to main content

Кинохитовете на лято 2019 (и изненади от нас)

Когато термометърът се изчервява от температурите навън, нямаме нищо против да се скрием в уюта на хладния киносалон и да попълним колекцията си от любими филми поне с още един. Няколко ленти сериозно ни вълнуват това лято, а и Cinema City обявява своята супер изненада – всеки закупен билет за кино ти носи шанс да спечелиш една от 250 000 награди, а сред тях са и доста изненади от нас. Виж пълната информация за инициативата на техния сайт, а пък ние те срещаме с хитовете на голям екран, който си струва да видиш!


Lion King


ЦАР ЛЪВ

Няма как да не му отдадем почит и да не го качим съвсем до върха в нашия MUST WATCH списък. Класиката от 94-а има непокътнато и завинаги запазено място в сърцето ни. Но вълнението от чисто новата екранизация и дигиталната анимация на космическо ниво ни кара бързо да си запазим билет. Както и известно количество носни кърпи за по-емоционалните зрители. Историята е добре позната, но всяка Дисни приказка си струва да се изживее поне още веднъж. Още повече, огласена от кралица Бионсе.


Once upon a time in Hollywood


ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ХОЛИВУД

В разгара на лятото очакваме Куентин Тарантино здраво да нагорещи страстите със своя девети филм – „Имало едно време в Холивуд“. Историята се завихря около действителни събития – убийството на актрисата Шарън Тейт, и ни връща обратно в 1969 г. Актьорският състав звучи като колосален dream team и събира на едно място имена от ранга на Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Кърт Ръсел, Марго Роби, Дакота Фанинг и още! Да заповяда август, а ние ще заповядаме в най-близкия киносалон на Cinema City!


Fast


БЪРЗИ И ЯРОСТНИ: ХОБС И ШОУ

Дуейн Джонсън и Джейсъм Стейтъм ще са в епицентъра на новата адреналинова бомба от поредицата „Бързи и яростни“. Двамата ще трябва да загърбят дрязгите помежду си, защото ги чака сериозна мисия – спасяването на човечеството от опасна биологична зараза. След 8 филма, добили гигантска популярност, главните персонажи от „Бързи и яростни“ си дават почивка и фокусът пада върху двама от най-колоритните играчи по периферията на сагата. Любопитни сме да видим резултата. Задраскваме в календара си 2 август за премиера.