Skip to main content

Грабни билет за партито на Dirty Vegas!

Знаете ли кои са Dirty Vegas? A това, че ще се наслаждаваме на музиката им в нощта на 15 май? Няма страшно, ако случайно сте пропуснали новината – ще се постараем в следващите редове да наваксате. И дори щедро да раздадем билети на няколко късметлии, защото музика и мода вървят ръка за ръка! От вас се иска да внимавате в картинката – буквално! 

За бандата:

Британското диджей дуо Paul Harris и вокалистът Steve Smith е за първи път на българска сцена, но по-наблюдателните ги разпознават с неостаряващото и любимо Days go by. Носителите на Grammy (точно така, Grammy!) обещават, че българската публика ще е сред първите, които ще чуят част от новия им албум. За истинските меломани ще допълним също, че Photograph е техният четвърти студиен проект, който трябва да излезе на пазара в началото на лятото. Очаква се също така да чуем някои от чисто новите им тракове, ура!

https://www.youtube.com/watch?v=QMfGqRUyrWw

Ръцете горе, защото двама от най-обичаните диджеи на Metropolis имат честта да открият шоуто – DJ Steven и DJ Smurf (удоволствието пък е изцяло наше!). Повече за самото събитие ще научите тук

За играта:

Сега наистина внимавайте в картинката! Петима от вас ще получат билет за Dirty Vegas, а ето и условията на играта:

Пред вас са две дамски стайлинг визии за парти: Спортна #1 и Елегантна #2. Харесайте поста ни във Facebook и споделете в коментар под него кой аутфит ви допада повече. В края на играта (11 май, понеделник), наш моден редактор на случаен принцип ще изтегли имената на 5 късметлии, които ще получат безплатен билет за Dirty Vegas. Дерзайте!

fb_post_2

u0-neu-d3-a631812482cecdba994a092f54c92c04^pimgpsh_fullsize_distr

Пожелаваме късмет на всички и не забравяйте: Dirty Vegas, 15 май, Мраморно фоайе на НДК, начало: 21ч. Носете си пролетното настроение!