Skip to main content

Любовта е навсякъде около нас!

FTD (81)

Мили читатели на The Daily Issue, всеки един от вас е специален и затова бихме искали да ви изненадаме приятно с малък подарък в края на този блог пост. Ще откриете чисто нови и безплатни тапети за десктоп, които ще можете да ползвате на своя таблет или мобилен телефон. Тук е мястото да ви припомним за нашите наградени мобилни приложения, с които лесно, бързо и приятно можете да пазарувате от Fashion Days навсякъде, по всяко време. Ако все още не сте ги свалили, просто кликнете тук.

Февруари, месецът на любовта, вече е тук. Днес се чувстваме особено емоционално, така че си признаваме: обичаме ви! Любовта е навсякъде около нас, дори на най-неочакваните места, не го забравяйте. Раздавайте я щедро и ще се чувствате винаги здрави и щастливи. Разбира се, казвайте го само ако наистина го усещате. Изричайте го, защото любовта не е заключена да стои в сърцето, а да стигне своите адресати, да бъде дарена. Любими, родители, приятели, колеги... всички те заслужават обич и признателност. Дори едно простичко "добро утро!" към непознат на улицата може да ви зареди и да усмихне деня ви. Рано или късно всичко опира до любовта и споделянето й. Ето защо днес споделяме с вас цялата си любов, а и не само - можете съвсем безплатно да свалите няколко чудесни тапета за десктоп! Изберете картинка по свой вкус (защо не и всички тапети!), кликнете върху нея, свалете я и ура! Вече си имате нов десктоп на телефона или таблета.

Пожелаваме ви страхотен и слънчев ден, изпълнен с позитивна енергия и хубави емоции! Предстои ни един запомнящ се месец февруари!

wallpaper_1

wallpaper_2

wallpaper_3

wallpaper_4