Skip to main content

Перфектният подарък за Свети Валентин!

FTD_bg

През февруари всичко опира до любов, вино и щастие. Вярваме, че ще се съгласите! Свети Валентин наближава с бясна скорост и май е време да измислите перфектния подарък за своя любим човек. Така не само ще покажете колко много го обичате, но и дали познавате добре вкусовете му (или пък нейните, ако ни чете някой от мъжки пол). За някои от нас избирането на подарък се оказва най-трудната мисия на света, а други просто се наслаждават на задачата. Заслушват се в желанията на любимия човек през цялата година и запомнят всяка негова дума. Ето това наистина е перфектен подарък!

А вие от кой тип хора сте – тези, които пуфтят с нежелание, докато търсят подаръци, или от другите, които обожават да търсят и намират? И в двата случая сме тук, за да ви помогнем в избора и да ви дадем някой и друг съвет. Концентрирайте се върху човека, на който ще правите подарък – какъв е, кои цветове харесва, какви са му интересите? Дали е мода, спорт, декорация за дома, луд ли е на тема модни марки? Просто не купувайте неща по ваш вкус, а се опитайте да се поставите на негово място и да проучите вкусовете му. Или още по-лошо – да купите първото срещнато нещо в магазина. Дайте си малко време и помислете какво би го направило щастлив, нека упражнението си струва!

P.S.: Е, понякога е хубаво да вземете и нещо мъничко за себе си. Не се колебайте и не страдайте от угризения, защото заслужавате да се поглезите! Вижте нашата Love Sale кампания по случай Свети Валентин, надяваме се, че ще си харесате нещо! Със сигурност обаче няма да откажете нов, красив тапет за телефон или таблет, и то напълно безплатен, нали? Кликнете тук, за да изберете между хидрангеи, лалета или рози!

Ако искате да разгледате предложенията, просто кликнете върху картинките по-долу.

Подаръци за Нея:
pink-product-1
pink-product-2-Timex_14908_T2P332
pink-product-3-moschino
pink-product-4
pink-product-5
pink-product-6
Подаръци за Него:
gift for him - mexx 4
gift for him 1 - GAS
gift for him 2 - jack and jones
gift for him 3 - carrera
gift for him 6 timex
gift for him 5 - versace