Skip to main content

Стилни спортни обувки за смели крачки в новата година

FTD

Знаем, че все още сте на вълна снежни емоции, но предстоящият сезон се очертава да бъде страхотен, затова се подгответе отсега!

Чувстваме за необходимо задължение да ви държим в течение относно трендовете, на които всички ще залагат след три месеца. В момента тече нашата Winter Sale кампания и ви съветваме да не пропускате възможността да откриете поне 3 чифта от най-желаните спортни обувки за пролетта, при това на неустоими цени. Побързайте и ги грабнете тук, във Fashion Days!

Спортните обувки и кецовете вече са много повече от нужен елемент за тренировка във фитнеса – те са могат да се комбинират дори с елегантна визия за модно парти. Ето топ 3 при пролетните тенденции за спортните обувки, които нашите редактори подбраха:

1. Color block спортни обувкиinsert color block

Бележка на редактора: комбинирайте ги с всичко – от женствена бяла рокля до аутфит в черно и сиво или color block тоалет.

2. Спортни обувки с висока равна платформаinsert flatforms

Бележка на редактора: високата равна платформа е отлична в съчетание с къси панталони, поли или рокли – изберете най-свежите модели и добавете спортен шик към визията.

3. Спортни обувки без връзкиinsert slipons

Бележка на редактора: спортните обувки без връзки са не само изключително удобни, но също така и адски разнообразни. Няма да сгрешите, ако изберете да ги носите с дънки тип boyfriend или рокля с прилепнала кройка в ярък пролетен нюанс.