Skip to main content

Силната нежна страна: топ 6 на най-известните майки

FTD

Работещи дами с огромни слава и влияние – най-известните майки в света са усъвършенствали изкуството да балансират между работата и семейния живот. Те печелят милиони, вдъхновяват милиони и впечатляват дори повече.

insert Victoria Beckham

Най-горе в класацията е Victoria Beckham - майката на четири цена, която доказва, че това да си родител не пречи по никакъв начин за постигане на величие, стига да има целеустременост. В началото Victoria беше позната като момичето от Spice Girls, което се омъжи за David Beckham; сега тя е абсолютно доказателство, че решителността и усилената работа за гаранция за постигане на желаните резултати. Госпожа Beckham има собствен моден лейбъл, който е утвърдено име на световно ниво.

insert Beyonce

Изглежда, че Beyoncé се е вслушала в текста на собствената си песен и е сложила халката... но има добра причина! Двамата с музикалната знаменитост Jay Z са горди родители на прекрасно малко момиченце, и въпреки това продължават да диктуват правилата в музикалната индустрия. Queen B знае точно какво иска, отдавна задмина статуса на дива и вече е истинска културна сила. Тази невероятна жена има излъчване, което събира в едно сексапил, изкуство и традиции.

insert Angelina Jolie

Какво можем да кажем за кариерата и живота на Angelina Jolie Pitt? Емблематичната актриса беше в светлината на прожекторите заради своите буйни връзки и дръзки роли, но след сватбата с Brad Pitt Ангелина се промени, стана майка на шест деца и преживя доста покрай двойната мастектомия. Днес Angelina Jolie е актриса, майка и филантроп.

insert Kim K

Не са много онези майки, които са сензации в интернет пространството, участват в риалити шоу и имат сватбени церемонии, които се излъчват по телевизията. Kim Kardashian има всичко това, и още много. Освен съпруга на Kanye West, Kim е звезда в социалните медии и непрестанно може да бъде открита в средите на висшата мода. Последните новини от нея? Новият член на семейство Kardashian-West.

insert J Lo

Jennifer Lopez може вече да не е омъжена, но е родител на две деца има в историята си няколко известни съпруга и приятели, и продължава да бъде една от най-известните майки за пример. Актриса, продуцент и певица – J Lo е жената, чиято зелена рокля на Versace е основна мотивация на Google за създаване на опция за търсене на изображения. И, съвсем между другото, притежава линия за аромати, чиито продажби достигат над 2 милиарда долара.

insert Emanuelle Alt

Emmanuelle Alt, Editor-in-chief на френския Vogue, прави първите си крачки в модната сфера едва на 17 години, когато става асистент за Elle. Следващата стъпка е списание Mixte, откъдето се стига и до Библията – Vogue. Майката на две деца вече е модна икона заради своя изтънчен стил, от който струи небрежен френски шик, както и заради новия облик, който придаде на Vogue във Франция.

Вижте също и нашия Топ 10 деца на знаменитости, които са копия на родителите си!


Credits: Getty Images