Skip to main content

Страхотни предложения: SPRING-SUMMER PERFECTION!

Spring-Summer Perfection

Лятото наднича иззад ъгъла, затова би било чудесно, ако освежим гардероба си за горещите дни! Наясно сме също, че в един съвършено устроен свят бихте изкупили всичките си любими артикули за сезон Пролет-Лято 2015 на страхотни цени, а продуктите бих пристигнали при вас за отрицателно време. Е, точно около думичката „съвършенство“ ще се фокусираме през уикенда. Spring-Summer Perfection е тук!

Това, което ще откриете на сайта ни още утре сутринта, са най-добрите оферти за дрехи, обувки и чанти от пролетно-летните колекции! Така че...

най-добрите предложения - налични кратък период на доставка - наличен

И за да споделим вълнението си за тази кампания, направихме малка селекция продукти за вас. Обичаме тези приятно дразнещи сетивата sneak peaks, защото наистина вдъхновяват - карат ни да правим планове за добре прекарано време с приятели и за обновление на гардероба!

Кампанията ще бъде активна само през уикенда, така че офертите са лимитирани във времето, побързайте! Влезте в сайта на Fashion Days още сутринта и първи се възползвайте от примамливите предложения. Или просто отворете мейла си, където нашият симпатичен нюзлетър ще ви чака с много идеи!

dress_1
dress_2
dress_3

shoes_3
shoes_2
shoes_4