Skip to main content

Нашите Fashion клиенти - Роси Георгиева

Представяме ви Роси Георгиева, която с голямо удоволствие се  включи в рубриката ни Нашите fashion клиенти.

RossiGeorgieva1

Роси е чаровна дама, която работи в туристическия бизнес, което й дава шанса да пътува много. Помолихме я да отговори на няколко кратки въпроса, за да научим повече за нея, за това как възприема света на модата и за любимите й Fashion Days находки. Ето какво сподели тя с нас:

1. Би ли ни се представила с няколко думи?

Казвам се Роси Георгиева и работя в туристическа агенция в Пазарджик. Много обичам да пътувам и да откривам нови и различни места. Срещите с приятели не остават по-назад.  Интересувам се от мода, история, психология и трейнинги за личностно развитие.

2. Какво е за теб модата?

Модата е начин да изразиш себе си и настроението си в даден момент. Не държа да се придържам на всяка цена към модните тенденции. Чувствам се добре в модела, който съм избрала и ми отива.

rossigeorgieva4

3. Как би описала личния си стил?

Стилът ми е женствен и романтичен. Обожавам елегантните и сексапилни рокли. Допада ми винтидж стила, както и модели, които напомнят на древногръцки богини.  В ежедневието си предпочитам  да съм спортно-елегантна.

4. Имаш ли любима марка, на която просто не можеш да устоиш?

Имам няколко любими марки и благодарение на вас мога да се докосвам до тях по-често. Почитател съм на Chloe, Cavalli, Versace, Elisabetta Franchi, GUESS. Не мога да намеря думи, с които да опиша колко се възхищавам на D&G и Gucci! :)

5. Кое е последното нещо, което си купи от сайта на Fashion Days?

Очила на Dsquared2 - много съм доволна, паснаха ми чудесно. Със сигурност най-любимата ми находка от сайтa е червена рокля на Versace!

red dress

Благодарим на Роси за милите думи и ентусиазма. И определено червената рокля на Versace е страхотно попадение.

За тези от вас, които също споделят нашата страст по модата и добрия стил  - просто ни пишете във Facebook. За нас ще бъде удоволствие да ви включим в рубриката.


Източник снимка: Личен архив