Skip to main content

Колекции Пролет/Лято 2016: свежестта ви очаква!

FTD_1-1

Представете си, че копнеете за промяна в живота си. Ще напишете ли нов сценарий, или ще предприемете малки крачки? И двете опции са възможни. Същото важи и за стила. Ето защо напълно ви подкрепяме, а ключът се крие в новите колекции Пролет/Лято 2016!

1. Искате повече цвят? Решението е Desigual!Модните ни редактори препоръчват да изберете обувките на Desigual. Защо? Защото дамите предимно залагат на рокли Desigual, но пъстрите пантофки или спортни обувки са още една крачка напред!

collage_desigual

2. Искате повече екстравагантност? Решението е Just Cavalli!Най-добрата инвестиция в бранда Just Cavalli са уникалните часовници. Те не са скъпи като разкошните рокли, освен това добавят разчупена нотка към всеки аутфит. Нашият фаворит? Моделът с животинска шарка.

collage_JC3. Искате ли да яхнете вълната на трендове? Решението е Pepe Jeans!Изборът ни в момента е райе. Готиният топ и очарователната пола са супер идеи, но не подценявайте чантата с райе, която е истинско попадение и не само ще допълни всяка градска визия, но също така ще бъде модната находка за вашата ваканция!

collage_PJv2

Пазарувайте от любимите си марки, но не забравяйте, че пролетта е пълна с изненади и новите продукти стават все повече и повече. За да не пропускате страхотните предложения, нашият съвет е да следите попълненията в новите колекции тук:

» за Нея » за Него