Skip to main content

Твоят моден хороскоп 2019-а! Част 1

600x300-no-cta-aries


ОВЕН

Овни, събирайте си мислите и силите, защото ви чака чудна година за покоряване. Ще кипят бурни страсти около вас, както си го обичате. Имате зелена светлина от съдбата за излизане с финес от трудни ситуации. Решенията ви водят към нова житейска посока. Предизвикайте се на повече дипломация, самоконтрол и толеранс към другите и сте способни на чудеса от храброст.

Цветът на вашата зодия е ЧЕРВЕН. В перфектна хармония със страстите, които завихряте. Носете го самостоятелно под формата на яке, предизвикателна риза или вталена блуза, която подчертава не само силата на характера ви. Запазете дни, в които червеното да бъде само акцент към аксесоарите ви – мини парти чанта, чорапи със закачлива илюстрация или спортни обувки, с които може на мига да се засилите към следващото предизвикателство, изпречило се на пътя ви.

Вижте модни предложения в червено тук.


600x300-no-cta-taurus


ТЕЛЕЦ

Вървите с уверена крачка към повече вътрешен баланс, ясно разпознавате проблемите и ги разрешавате с много повече лекота. Изобщо по-ясно откроявате правилния път и се движите към щастливи хоризонти. Годината ви дава всички предпоставки за успехи – само от вас зависи къде ще вложите мотивацията и труда си. Движете се повече – буквално физически, но и емоционално.

Цветът на вашата зодия е ЗЕЛЕН. Носи ви хармония и стабилност. Съчетавайте го с други ярки и контрастни цветове или разчупете с него монохромните визии в черно, които понякога ви се носят. Нека бъде шал в зелено или дори само портфейл, но нека цветът присъства по-често в ежедневието ви и ви зарежда с енергия.

Вижте модни предложения в зелено тук.


600x300-no-cta-gemini


БЛИЗНАЦИ

В следващата една година ще ви се събере повече отговорност и повече предизвикателства. В професионалния кръг също може да преминете през известни изпитания пред духа и принципите ви. Вероятно е да потърсите ново поле за реализация, но не избързвайте с решенията, преди да да предприемете промяна. Звездите ви вещаят с лекота да сплотявате и привличате хората към вас. Да се радвате на доверие и популярност.

Цветът на вашата зодия е ЖЪЛТ. Дали ще бъде плетиво или лятна рокля, мокасини или дори само слънчеви очила със стъкла, оцветени в слънчевите нюанси на жълтото – носете го и се наслаждавайте на магнетизма, който ви носи. Комбинирайте го с пастелни тонове, с искрящосиньо, със захаросанорозово и парещооранжево.

Вижте модни предложения в жълто тук.


600x300-no-cta-cancer


РАК

През тази година се очаква да пътувате повече... навътре към вътрешния си космос. И да се разбирате повече. Което не гарантира същото с обкръжаващата ви среда. Конфликтите на работното място са неизбежни, но знаете – в спора се ражда истината. Търсите баланс и справедливост. Романтиката, вниманието и приятните емоции също няма да ви подминат. Отваряйте си очите за малките знаци, които съдбата поставя на пътя ви и не ги подминавайте.

Цветът на вашата зодия е ЗЕЛЕН. Насищащ със свежест и препратки към силата на природата. Потопете се в силата и магията му. Изберете леки и комфортни материи, които ви носят свобода на движение и увереност. Носете зеленото с други ярки цветове или омекотете с по-неутрални телесни нюанси в комбинация с него.

Вижте модни предложения в зелено тук.


600x300-no-cta-leo


ЛЪВ

Ама каква година само ви чака! Вървите устремено към успехите, които сте си набелязали. Не бъдете прекалено самонадеяни и стъпките ви напред ще се носят по-леко. Все по-често се усещате далеч от остарелите догми и стереотипи, движите се по свои правила и това ви носи комфорт. Имате енергия и извоювате победите си с устрем. Време ви е и за красиви емоции – ако имате половинка до себе си, отношенията ви ще се развиват хармонично, ако все още нямате – шансовете са на ваша страна да срещнете нова любов.

Цветът на вашата зодия е ОРАНЖЕВ – сочен, зрял, пищен и зареждащ. Цвят, който винаги събужда жаждата за емоции и действие. Носете го усмихнато и нека ви носи безкраен позитивизъм. Отива си с всички вариации на денима, както и в съчетание с различни нюанси на синьото. Захаросайте го с малко розово, когато ви се прииска и освежете гардероба си подобаващо с оранжеви краски!

Вижте модни предложения в оранжево тук.


600x300-no-cta-virgo


ДЕВА

Притежавате таланта да виждате малките радости в живота и пълноценно да ги изживявате. Ще сте по-артистични и креативни. И това ще ви помага да излизате от по-битовите препятствия. Връзката с най-близките ви и семейството ще ви бъде огромна опора през следващите месеци, ще вдъхва сили и увереност. По-съзидателни сте, мислите и творите онова, което искате да остане след вас. Може дори да смените изцяло кариерата си в тази посока. Или поне да усетите такава необходимост и копнеж. Бъдете по-толерантни и се оглеждайте за нови приятели. Хубави срещи с хубави хора се усмихват на хоризонта ви.

Цветът на горещото какао и Майката Земя – Кафявият, е вашият закрилник. Пазете земните нотки близо до себе си и усетете от уюта им. Какво по-хубаво от топла жилетка, палто или още плетива в тази разцветка. От глава до пети или само за акцент, нека цветът на вашата зодия да е близо до вас и да ви носи от енергията си.

Вижте модни предложения в кафяво тук.

Следва продължение...