Skip to main content

Личен стил - Антония Йорданова

В продължение на няколко дни ще ви представим малко по-подробно личния стил на всяка една от дамите, номинирани в специалната ни категория "Личен стил" в конкурса Жена на годината. Надяваме се, че по този начин по-лесно ще вземете решение за кого да гласувате, ако все още не сте си избрали фаворит.

Започваме по азбучен ред - с Антония Йорданова.

Antoniya 2

Можете да я засечете по малките улички на София, често доста забързана, но отличаваща се от тълпата. Антония е от онези жени, които не се страхуват от ярките цветове и щампи. Модата е абсолютна нейна страст - тя е дипломиран художник, стилист, дизайнер и моден редактор.

Едно от нещата, които толкова харесваме в нейния личен стил, са смелите комбинации. Големи бижута от плексиглас, ефектни аксесоари (като калъфа за телефон във формата на големи червени устни например) и очила с ефектни рамки – това са само малка част от модните „снаражения“ на Антония. Червеното и зеленото са й любими цветове и не крие пристрастията си към точките и райетата. Откровено признава обаче, че островърхите обувки я отблъскват. Ексцентричната дизайнерка определено знае как да направи впечатление, което пък й отреди място в категорията “Личен стил”.

Ако искате да дадете гласа си за чаровната Антония, можете да го направите като гласувате онлайн тук  или да изпратите SMS на 2250 с текст STYLE 3 (0.60 лв. с ДДС, номерът е за всички мобилни оператори).

263219_201684369885744_2028624_nAntoniya 3