Skip to main content

Личен стил - Деница Гергова

Продължаваме с представянето на номинираните дами в категория "Личен стил". Днес ще ви разкажем малко повече за стила на Деница Гергова.

Fashion Profile_Denitca Gergova_2

Деница е човек на изкуството и като останалите дами, номинирани за най-добър личен стил, не се страхува да бъде оригинална и различна. Стилът й донякъде напомня този на уникалната Мира Дума.

Френски шик, класически линии и дрехи, женствени силуети, съчетани с отличаващи се аксесоари, са част от основните й характеристики. Бизнес дамата излъчва класа и финес, които сякаш са й вродени. Късата, почти момчешка прическа, съчетана с черна очна линия и обезоръжаваща усмивка, приковават всички погледи върху Деница при всяка нейна изява. Това, което най-много харесва в нея, освен неоспоримата елегантност, която постига с лекота, е умението й да съчетава най-новите тенденции със своя собствен усет за мода. Но под нежната фигура, ефирна красота и безупречен външен вид се крие една силна и целеустремена жена, която неслучайно присъства в категория „Личен стил.“

Ако искате да гласувате за ефирната Деница Гергова, можете да го направите като гласувате онлайн тук  или да изпратите SMS на 2250 с текст STYLE 5  (0.60 лв. с ДДС, номерът е за всички мобилни оператори).

Fashion Profile_Denitca Gergova_3

Fashion Profile_Denitca Gergova_1