Skip to main content

Топ 5 прически за празника!

Неотдавна имахме удоволствието да се погрижим за стилните визии по време на събитието „The Secrets of Wella’s Stars”. По време на ивента екипът на Wella ни запозна с тенденциите в цветовете, подстрижките и прическите за сезона. А сега е ред да ни представят и няколко идеи за красиви празнични преобразявания в духа на голямото парти, което се задава заедно с новата година.

В разгара сме на най-вълшебното време от годината. Парти сезонът бушува с пълни сили, а добрата прическа остава важен фокус и неразделен елемент от общата ни визия. Бъдете във вихъра си за Нова година и вижте 5-те предложения за прическа, които ви поднасяме. И обърнете внимание на малките детайли, които носят голям ефект – от проблясващите украшения до красиво изплетената плитка.

Идея 1:

Бляскави вълни

Пример за класически стил, вълшебната вълнообразна прическа е винаги на мода –  лесна за оформяне, нуждае се от минимална поддръжка и носи напълно въздействащ краен резултат. За да създадете безупречни вълни, които траят толкова дълго, колкото и самото парти, ключът за всичко е в подготовката. На първо място нанесете Wella  Natural Volume Mousse на влажна коса, така ще фиксирате косата, след което нанесете  Wella Thermal Image и я изсушете. Използвайте преса, за да създадете вълните. Техниката е следната – държите пресата вертикално, докато завъртате косата по дължина, което ще създаде тези леки пречупвания в косата. Завършете като пръснете върху дланите на ръцете си  Wella Oil Spritz и с леки движения разнесете по дължината на косата. Спреят придава изключителен блясък на косата.


1


Идея 2:

Украса в косите

Това е визия, която дори на червения килим заема челна позиция. Украса в косата с нежни и дори ежедневни аксесоари. За да получите този външен вид, създайте небрежни вълни с помощта на преса и добавете обем чрез сухия шампоан  Wella Dry Me. След това позиционирайте фибите във формата на триъгълник. Може да фиксирате с Wella  Mistify Me Strong.


2


Идея 3:

Небрежна визия

Ако ви се прииска плитка със захващане по дължината и избутване на косата, тази небрежна „рибка”е перфектна. Особено когато косата е подготвена с шампоан за интензивно увеличаване на обема от INVIGO Volume Boost  в комбинация с Wella Crystal Mask, която се грижи за косата без да я утежнява. Резултатът е блестяща и здрава плитка.


3


Идея 4:

Ниско захваната опашка тип „пони“

Лесна за оформяне прическа, започнете като впръскате от корена към дължината и леко отмятайте всеки следващ кичур, използвайки Wella Mistify Me Light. Оставете няколко свободни кичура в предната част на косата, след което използвайте малко количество от  Wella Perfect Me, по този начин защитавате косата от топлинната обработка, която предстои за оформяне на къдриците. Оформете в края на опашката.


4


Идея 5:

„Стъклена“ визия.

Стъклената коса винаги предизвиква погледи, които са вперени във вас. Особено ако сте ледена блондинка. Използвайте колекцията на INVIGO Nutri-Enrich, за да получите този външен вид. Първо измийте с дълбоко подхранващ шампоан и дълбоко подхранващ балсам, а след това използвайте спрей Wella Thermal Image от корена до върха, за да предпазите косата си от топлинната обработка в последствие и за да я дарите с хидратиращо усещане. След което може да започнете да изправяте косата с преса. За ослепителен завършек нанесете Wella Glam Mist.


5