Skip to main content

Ето ги големите модни трендове на 2019-а!

Прелетяхме през модните библии. Допитахме се до любимите си стилисти. И за финал събрахме вдъхновение от актуалните колекции на нашите топ брандове, за да те срещнем с големите тенденции в модата на 2019-а. Запознай се с тренди селекцията, за която всеки гардероб си мечтае:

Блузите с поло яка

Съвършеното базово попълнение в хладните дни. Носим ги самостоятелно или под любимия си блейзър. А понякога разнообразяваме, като напластяваме с още плетива, за да запазим топлината винаги около себе си. Блузите с поло яка отлично хармонират както с деним, така и с ежедневните ни панталони. Позволяват безброй комбинации и винаги ни спасяват в дните, в които нямаме излишна фантазия за по-екстравагантни съчетания. Тренди, комфортни и стилни – моделите, които си струва да имаме подръка.

Виж още блузи с поло яка тук.


492b8b6e-e2e1-48b9-96c8-7c1c607ab701

Поло Koton / Поло Mango 


FotoJet (38)

Поло Next / Поло Mango


Пухенките

Обемните пухени якета изживяват своя тотален ренесанс на гребена на вълната. Грижат се да останем на топло и са идеалните посланици на спортния стил. Не ги заменяме за нищо на света и ги намятаме смело върху всичко, което живее в гардероба ни. Колкото по-цветни, толкова по-добре. Но и монохромните също ни допадат. Важното е да бъдат пухкаво уютни!

Виж още пухенки тук.


FotoJet (31)

Пухенка Mango


FotoJet (34)

Пухенка Lee


FotoJet (32)

Пухенка The Nord Face


FotoJet (36)

Пухенка Levi's


Опасни принтове

Леопардовите десени не помръдват от своя Fashion трон и през 2019-а продължават да бъдат тренди до доказване на противното. Преливат от блузи върху панталони, прехвърлят се върху рокли и фино се наместват върху палта и още всевъзможни модни територии. Окраската на големите котки e любим мотив, актуален през всеки сезон. Затова му запазваме специално място в класацията си.

Виж още идеи в животински принтове тук.


FotoJet (40)

Жилетка Motivi / Пуловер Motivi


FotoJet (39)

Яке Oltre


Нестандартни маратонки

Едни ги наричат „маратонките на татко“ заради ретро визията им, взаимствана от 90-те, други ги заклеймяват като „грозни“. Но едно е сигурно – завоюваха си своето място в топ трендовете на 2019-а и всъщност дизайнът им супер много ни допада. С тяхна помощ миксираме стилове и пропорции и образуваме доста нестандартни визии, стига да пожелаем.


FotoJet (30)

Keцове Bronx / Кецове Esprit / Кецове Bronx / Kecoве Esprit


Чанти за кръста

Малките безпрецедентни парти аксесоари се вплетоха в ежедневието ни и отказват да си ходят и през 2019-а. Чантите за кръста се нареждат категорично сред топ тенденциите за годината. Носим ги дори върху рокли, но по-често върху суитшърти, тишърти и oversize пуловери.

Виж още чанти за кръста тук.


FotoJet (41)

Чанта Silvian Heach / Подобна чанта Mango / Чанта Aldo


FotoJet (42)

Чанта Piquadro / Чанта Ucon Acrobatics / Чанта Ucon Acrobatics


Снимки: Fashion Days & Unsplash