Skip to main content

10 модни хита в цвета на годината – КОРАЛ

Сочен, свеж и тренди, цветът на годината е обявен от Pantone и неговото официално име е Living Coral. Прекрасен коралов нюанс, който през следващите 12 месеца ще изобилства от колекциите на любимите ти брандове. И понеже хич не ни бива в чакането, на мига ти споделяме нашата селекция с големите модни хитове, които вече можеш да откриеш на един клик разстояние във Fashion Days. Ето ги и тях:

Пухено яке Mango

Съвършеното яке срещу студа обединява не един, а цели два модни хита – модела на сезона с цвета на годината. Изглежда повече от добре, носи ни топлина и просто ти идва да го гушнеш в мига, в който го видиш. Комбинация, която бързо печели симпатиите ни!

Виж го тук


FotoJet (45)


Идеалната градска чанта Guess

Побира света ти, има готин дизайн и освежава всеки аутфит само с появата си. Guess услужливо ни поднася аксесоар, който ще ни придружaва поне няколко сезона във всичките ни приключения.

Виж я тук


FotoJet (44)


Класическият тишърт Lacoste

Този модел е вечен, искаме го във всички разцветки, но пръв в списъка ни е кораловият. Втален, с якичка и копченца, тишъртът на Lacoste заспива под кожено яке или друго от деним. Позволява ни безброй комбинации и ни заразява с настроение.

Виж го тук


FotoJet (53)


Разкроен панталон Vila

Вече го виждаме как се развява от някоя яхта или на разходка някъде из сърцето на Италия. Еластичната талия и малката панделка му придават екстра доза момичешки чар и ни предизвикват да спретнем няколко принцесешки визии в негова чест. Чуден е!

Виж го тук


FotoJet (54)


Сандали с висок ток Schutz

Достигаме тежката артилерия, а тя е оборудвана с 14-сантиметров ток и детайли в златно. Сандалите на Schutz напомнят на малко произведение на изкуството и изпращат в небесата всеки глезен, облагодетелстван да се докосне до тях. Must have за пролетта и лятото и истинско бижу за всяка колекция.

Виж ги тук


schutz


Колие и гривна Fossil

С бохо нотка, с нежно проблясващи кристали и акценти в корал. Искаме да ги заведем на някой музикален фестивал... или поне на море. Да украсяват всяка рокля, която си намечтаваме да ни се случи през топлите месеци. И изобщо нямаше как да им се размине и да не попаднат в почетната ни десетка с модни хитове.

Виж ги тук


Fossil


Бельо от Esprit

Не пропускаме нито детайл! А заговорим ли за дантела в коралов цвят, романтиката сама си идва по местата. Моделите на Esprit си заслужават обожанието! Естетиката на бранда определено ни допада, въплътена в линията им за бельо.

Виж го тук


0b769b35-dc36-44c9-9347-81cb04710d9b


Очила Guess

Още един добър пример с корал само за акцент върху останалата рамка в тъмни нюанси на кафявото. Красива комбинация несъмнено.

Виж ги тук


FotoJet (52)


Тениска Volcom

Имаме цвета на годината, имаме симпатична щампа. Какво повече ни трябва? Може би само съприкосновение с плаж. Така картинката вече звучи и изглежда съвсем пълна.

Виж я тук


FotoJet (49)


Чино бермуди Quicksilver

Обещаваме много да ги водим на къмпинг, да са с нас в изгреви, залези и всичко помежду им, което безкрайно отива на този живителен цвят!

Виж ги тук


FotoJet (51)


Снимка: Unsplash, Clem Onojeghuo