Skip to main content

Твоят моден хороскоп 2019-а! Част 2

600x300-no-cta-libra


ВЕЗНИ

Домашният уют ви влече сякаш повече от преди. Укротете енергията си, за да може да направлявате съзидателно и да не избухва там, където няма да ви е нужно. С каквото и да се захванете, бъдете сигурни, че ви водят ясни мотиви, цели и разум. За да имате успехи в начинанията. Емоциите често ще ви завладяват и ще носят своето отражение в делата ви. Ще търсите качества у хората като прямота и лоялност. И така ще отсеете кое е точното обкръжение, от което се нуждаете. Не гледайте на проблемите си през увеличително стъкло, старайте се към обективност и бързо ще прескачате трудностите. Очаква ви вълнуващ и удовлетворяващ финал на годината.

За да ви завижда целият зодиак, цветът на вашата зодия е РОЗОВИЯТ. Подредете си своя La Vie en Rose в гардероба и се любувайте на радостта, която ви носи. Отдавна всякакви остарели закони, като този да не съчетаваме червено с розово, отпаднаха. Имате пълна свобода да го носите както и с каквото си пожелаете. Оставете го да се откроява и да ви носи нежност и спокойствие. Нека ви придружава във всеки сезон – веднъж под формата на плетиво или елегантно палто и втори път като основен цвят на летните ви рокли, ризи и приключения.

Вижте модни предложения в розово тук.


600x300-no-cta-scorpio


СКОРПИОН

Започвате годината чудесно. Дава ви се шанс да издигнете уменията си крачка напред в израстването си, да придобиете нови умения и знания, които ще ви носят предимства. Предстоят ви интересни избори и нови възможности на хоризонта. Но може и решенията ви да доведат до нужда от пренареждане на главните ви приоритети. В любовта се старайте да не повтаряте стари грешки и да не учите наново вече усвоени по трудния начин уроци. Работата и кариерата ви спорят. Мотивирани и амбициозни сте и подхождате към всеки проект с полезната доза авантюризъм.

Цветът на вашата зодия е ТЪМНОЧЕРВЕНИЯТ. И напълно хармонира с горещият ритъм от случки и събития, които ви чакат напред в календара. Носете червеното и му позволете да подчертае всичките ви силни черти и емоции. Аксесоарите в червено са винаги добра идея. Както и поне една копринена риза в тъмните краски на цвета, няколко топа и защо не – връхна дреха.

Вижте модни предложения в тъмночервено тук.


600x300-no-cta-sagitarius


СТРЕЛЕЦ

Годината ще редува за вас възходи с изпитания. Реагирате на промените и новостите умело и адаптивно. Натрупаният опит ви помага. Пролетта ви носи вдъхновение за далечни пътешествия и нови посоки на развитие. Планирайте в детайл, за да се предпазите от всякакви пропуски и крачки встрани от целите си. Радвайте се на моментите със семейството и ценете времето, което успявате да споделите с най-близките си. Имайте си повече доверие, но не бъдете и прекалено самоуверени. Балансът ще е най-големият ви урок през тази година.

Цветът на вашата зодия е СИНИЯТ. Като на нежно ромолящ извор на спокойствие и мъдрост. Нека синьото ви носи хармонията и баланса, които бихте искали да имате около вас. Носете го с финес, имплементирайте го при аксесоарите. Денимът, разбира се, също приспадаме към 50-те нюанса на синьото. Залагайте на по-дълбоките му тонове и се оставете да ви води към непознатите дълбини на душата ви.

Вижте модни предложения в синьо тук.


600x300-no-cta-capricorn


КОЗИРОГ

Настъпва вашето време за повече емпатия, дипломация и разбиране. Отбелязвате възможностите и им отделяте нужното внимание. Не се притеснявайте от сблъсъка на мнения и споровете, знаете, че те раждат истината и понякога са път към по-дълбоките и ценни отношения със стойностните хора в живота ви. Изобретателността и нестандартното мислене ви помагат. Възможни са изненади и обрати в сферата на чувствата и романтичните отношения. Поемайте отговорност за грешките си и бъдете почтени в действията си. И щастието ще бъде на ваша страна.

Цветът на вашата зодия е ЧЕРНИЯТ, с всичката му мистика и категоричност. Най-добрата основа за всеки стилен гардероб и най-лесното решение, когато имате колебание какво да облечете. Визиите, потопени изцяло в черно, винаги носят  усещане за елегантност у себе си. Чифт хубави обувки и чанта в тъмните краски са задължителният комплект, който трябва да имате на една ръка разстояние. Просто за всеки случай.

Вижте модни предложения в черно тук.


600x300-no-cta-aquarius


ВОДОЛЕЙ

Чака ви любопитна, успешна и запомняща се година. Нови начинания ви влекат, а пътят ви среща със съмишленици и вдъхновители. Приятелският ви кръг търпи трусове и хората, които не отговарят на представата ви за лоялност и доверие, полека отпадат от него. Някои професионални цели търпят промени, но гледайте на тях като израстване и смяна на цялостните ви възгледи, принадлежност и желания. Времето, прекарано със семейството ви връща към корените ви и ви носи стабилност и топлина, от които имате нужда.

Цветът на вашата зодия е НЕБЕСНОСИНИЯТ. Сякаш ви напомня за просторите и безкрайните хоризонти, които стига да си пожелаете, за да завладеете един ден. Нека това е цветът, който ще преобладава в облеклото ви и ще ви води напред към нови шансове и успехи. Небесносиньото съчетавайте с телесни нотки,  топлокафяво и пастелни нюанси, които ще бъдат сред тренди фаворитите за пролетта.

Вижте модни предложения в небесносиньо тук.


600x300-no-cta-pisces


РИБИ

Радвайте се на вниманието на обкръжението ви, но внимателно отмервайте думите си. Отношенията с колегите ви и в работната ви среда генерално са стабилни. Имате предпоставки да се утвърдите като лидер и специалист в сферата си на кариерно развитие. Трудът и постоянството ви не остават незабелязани. Затова не пестете сили и енергия. Предприемчивият ви дух ви води напред, но не забравяйте, че и семейството и близките ви също се нуждаят от вашата упора и закрила.

Цветът на вашата зодия е ЛИЛАВ. Всички нюанси на лилата подчертават природната ви стихия. Затова ги пазете близо до себе си и оцветете с тях деня си. И нека виолетовите нотки се открояват и бъдат част от любимите попадения в модната ви колекция. Изберете свеж топ, мини чанта или обувки в тази гама, за да стъпвате винаги уверено и стремително напред към мечтите си!

Вижте модни предложения в лилаво тук.