Champion

330 продукта

Champion

През 1919 г. братята Feinbloom създават марката, която днес познаваме като Champion. Брандът е световноизвестен с колекции от автентични спортни облекла, отличаващи се с иновативен и креативен дизайн и най-високо качество на изработка. Автентичността е в сърцето на класическата колекция, където историята, наследството и оригиналният стил се свързват в едно. Получавайки вдъхновение директно от спорта, марката успешно съчетава оригиналността с удобния и функционален дизайн.

Посветен на истинските традиционни ценности в спорта, американският бранд е известен с революционни иновации като нововъведения при изработката на суитшърти с качулка, първия чифт шорти с бандаж и дори първия спортен сутиен.

Повече от 90 години любители и професионални спортисти помагат на Champion да разбере от какво се нуждае един спортист. Дрехите и аксесоарите, изработени от най-новите материи, следват последните модни тенденции и са широко търсени по цял свят. Марката е поела ангажимент да представи това, което спортистите ценят и търсят: перфектните спортни облекла.

Сhampion не спира да се развива! Със седалище в Италия, днес компанията е водеща в 60 държави на територията на Европа, Африка и Близкия изток.