Columbia

449 продукта

Columbia

Основана през 1938 г., Columbia се превръща от семеен бизнес в световна марка, създаваща едни от най-добрите спортни облекла и екипировка. Оставайки верен на своята репутация, брандът отговаря на нуждите на привържениците на екстремните спортове и приключенията на открито, използвайки най-нови технологии за изработката на висококачествени продукти. От своето основаване до сега, компанията непрекъснато достига нови нива на иновация и качество на продуктите, следвайки мото: 'trying stuff'.

Днес продуктите на Columbia се продават из цял свят, заради непрестанната отдаденост към изграждането на една силна компания. Философията на бранда да предлага най-доброто на своите потребители е неизменно съпътствана от устрема им към намаляване на вредното въздействие върху околната среда. Те подкрепят в това дело всички организации, споделящи страстта им към приключенията.

След 70 години в бизнеса, уверено можем да кажем, че Columbia познава всички тънкости на доброто изживяване на открито. Продуктите на Columbia ви осигуряват удобство и защита, независимо къде ще ви отведе вашето пътуване.