Calvin Klein Collection

5 продукта

Calvin Klein Collection

Calvin Klein, Inc. - едно от основните модни, дизайнерски и маркетинг студия в света днес, започва историята си през 1968 г., когато Calvin Klein и негов приятел от детството започват бизнес с дамски палта. Работата на Klein бързо му носи широко признание, след като изчистените линии и прибрани форми привличат вниманието на пресата и други производители. Брандът продължава да се разраства през 70-те с отлична оценка за модерния стил и креативна философия.

По пътя си да се превърне в истински лайфстайл идол, компанията разработва нова линия ежедневни облекла, дизайнерски дънки, бельо и аромати, които включва в широки рекламни кампании. Успехът през годините превръща брандa Calvin Klein в световна модна и дизайнерска къща с едно от най-разпознаваемите имена днес.

Calvin Klein Collection е най-престижната и луксозна линия на американския гигант. Тя е тази, която задава рамките на съвременната изтънченост. Елегантният почерк на всеки модел е запазена марка на колекцията и продължава да очарова страстните модни любители.