M Missoni

Не са открити продукти

M Missoni

Близо половин век брандът със свободен дух Missoni е сред най-конкурентноспособните в модната индустрия. Той променя трикотажа и създава свой собствен стил. Повече начин на живот, отколкото мода, италианският бранд, основан от Rosita и Ottavio Missoni, съблазнява публиката със своите зигзагообразни шарки още от самото си основаване през далечната 1953 г.

Свежият, пъстър и модерен M Missoni, който е подразделение на бранда, не прави изключения от това правило. Синоним на отличителен и уникален стил, основаният през 1998 г. M Missoni остава верен на правилата на модната къща. Изтънчени фигурални или абстрактни мотиви, вдъхновени от природа, изкуство и различни култури, се създават всеки сезон. С корени в традицията и дизайн, който може да бъде носен по всяко време на деня, уникалните модели на бранда непрестанно се търсят заради своите уникални кройки и форми.

От поли до пуловери и аксесоари - този сезон се очаква широко разнообразие от продукти. Преплетени са традиция и мода: цветовата гама е богата, детайлите са изпипани - отличителните модели следват успешно следват проследената история.